Lisan

beuningen gld | 47 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Lisan


  • beuningen gld
  • 47 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Lisan:

Kijkt naar de interresse van het kind

Ik werk al jaren met veel liefde en plezier met kinderen. Het is geweldig om jonge kinderen iets te leren en samen plezier te maken. Goed kijken naar het kind wat heeft hij/zij nodig, waar liggen zijn of haar interesse en spring hier op in. Een kind mag vragen, ontdekken en genieten. Door de enthousiasme van de kinderen, geeft mij zoveel waardering voor het vak.

beuningen gld

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Dianne

Ons zoontje van 1,5 komt nu al een jaar met veel plezier bij Lisan. Ze denkt altijd met je mee als je vragen hebt en staat open voor suggesties. Ze doet veel leuke dingen met de kinderen en neemt haar werk en rol in de opvoeding serieus. We zijn ontzettend blij met Lisan!


Nikki

Onze oudste zit nu al ruim 3,5 jaar bij Lisan, onze middelste ook ruim 2 jaar en de jongste gaat ook naar Lisan. We zijn erg tevreden over Lisan. Ze is lief, geduldig, vol met humor maar zeker ook duidelijk waar nodig. Onze kindjes gaan er elke keer weer met plezier naartoe.


Marije

Ik ervaar Lisan als een heel erg fijne gastouder. Betrouwbaar, lief, eerlijk, denkt mee als je vragen hebt. Vind Lisan erg professioneel, ze weet waar ze het over heeft. Ik had me geen betere kunnen wensen. Laat mijn zoon met een goed gevoel achter, die overigens ook dol is op haar.


Marieke

Lisan heeft oog voor de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Ze communiceert heel zorgvuldig over het welzijn van je kind, wat bijvoorbeeld bij ziekte heel fijn is. Daarnaast is de opvanglocatie ideaal: schoon, een eigen speeltuin aan huis. En onze dochter gaat altijd met veel plezier!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 6 jaar ervaring als gastouder