Cindy

beuningen | 53 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Cindy


  • beuningen
  • 53 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Cindy:

Gezellig ,rustig ,betrouwbaar.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de kinderopvang heb ik besloten mijn eigen kleinschalige opvang te starten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een enorm leuk clubje kids en proberen wij er weer iedere dag iets gezelligs van te maken. Knutselen,wandelen ,dansen,zingen,boekjes lezen ,er is bij ons van alles te doen. De leeftijd van de kindjes is van 0 tot 10 jaar. Deze combinatie vind ik zelf erg leuk. Heeft u intetesse ? Kom dan gerust een keer bij ons kijken. .

beuningen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Wendy

Ons zoontje zit nu ruim 2 jaar bij Cindy. Wij kunnen ons geen fijnere gastouder bedenken. Cindy is rustig, lief, betrouwbaar en flexibel!


Merel

Cindy zorgt altijd voor een leuke en gezellige dag met de kinderen. Is het mooi weer, dan is de tuin een waterpretparadijs en als het een keer slecht weer is, staat de tafel al klaar met leuke knutsel/kleur activiteiten. Welke leeftijd je kindje ook heeft er is altijd de nodige aandacht en vertier.


Lotte

Plezier en gezelligheid !!! Mijn kinderen hebben altijd zin om naar Cindy te gaan. Ze maakt van alle opvang dagen een feestje! Cindy communiceert heel goed met ons, als ouders, en geeft ons het gevoel dat onze kinderen op een super plek zitten bij haar!


Linda

Ontzettend lieve, zorgzame, flexibele gastouder!


Wencke

Cindy al aantal jaren onze gastouder. Wat zijn we blij met haar. Je moet het toch altijd een beetje treffen qua click etc. Maar bij haar hadden we meteen goed gevoel. Lief komt rustig over. Ej voor de kindjes ook duidelijkheid. Kortom een topper

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder