Tip van ViaViela

Ulrike

boekel | 48 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber inlevend, denkend in mogelijkheden

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ulrike


  • boekel
  • 48 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Ulrike:

Open liefdevol betrokken creatief natuur aandacht

Mijn doel is dat elk kind dat bij me komt spelen een fijne dag heeft en met een succeservaring naar huis gaat. Daarom vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en veilig zijn. Daarbij staat voorop dat ze zichzelf mogen zijn. Kinderen willen van nature onderzoeken en leren door te doen. Door activiteiten aan te bieden die de zintuigen prikkelen, worden ze nieuwsgierig. We gaan veel naar buiten, daar ligt een wereld van verbeelding voor ze open waar ze kunnen ontdekken en genieten.

boekel

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Yvon vd heijden

Wij komen al een jaar met ons zoontje met veel plezier bij Ulrike. Hij stapt vrolijk naar binnen om te kijken wat voor leuke dingen er voor hem klaar liggen. Wij vinden het fijn als we op het eind van de dag terug zien via de leuke foto's dat hij lekker veel buiten is geweest. Ulrike is flexibel!


Aafke van Geffen

Ulrike -> super keuze! Ons dochtertje is echt een buiten kind en dat ontbreekt daar zeker niet. Fijn achteraf en tegen de bossen aan. Zodra het weer het toe laat zijn ze lekker buiten! Elk kind ontwikkelt zich op zijn manier en Ulrike laat ze in hun waarde. Ze straalt rust en kalmte uit. Top!


Meike

Al een jaar lang komen onze kindjes (3 jaar en 1.5 jaar) met veel plezier bij Ulrike. In een mooie landelijke omgeving met veel groen heeft Ulrike een warm plekje gecreëerd waar de kindjes naar hartelust kunnen spelen. Ze gaan veel naar buiten. Ze mogen ontdekken en leren op een ongedwongen manier.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 18 jaar ervaring als gastouder