Miriam

den hoorn | 53 jr

Creatief Buitenmens consequent, zorgzaam

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Miriam


  • den hoorn
  • 53 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Miriam:

Zorgzaam, consequent, lief ,creatief

Sinds 1994 ben ik een trotse gastouder en daarnaast ben ik moeder van 2 zonen. De opvang betreft een eengezinswoning met tuin in Den Hoorn De opvang is kleinschalig waardoor elk kind alle persoonlijke aandacht krijgt en zich thuis voelt. We gaan veel naar buiten zowel in de tuin als naar de speeltuin, geitjes, kippen. Bij slecht weer kunnen we ook naar de bibliotheek. Thuis gaan we voorlezen, puzzelen, knutselen e.d. Maar ook rust, veiligheid en structuur in de dag vind ik belangrijk zoals vaste eet en slaapmomentjes

den hoorn

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Nikė

Onze dochter vraagt elke dag: “ga ik vandaag naar Miriam? Dat vind ik zo leuk!” Ze gaat daar dan ook met heel veel plezier naartoe. Ze knutselen, lezen, puzzelen, spelen buiten enz. Er is structuur, een gezellige sfeer, de kinderen zijn vrolijk en lekker aan het spelen als ik mijn dochter ophaal!


Rianne

Miriam is een vriendelijke, lieve gastouder die goed met kinderen om kan gaan. Wij lieten onze kinderen met een gerust hart bij haar achter! Bij Miriam merk je direct dat ze veel ervaring heeft met kinderen en ze weet van iedere dag een feestje te maken. Absolute aanrader :)


Anke

Miriam heeft met veel deskundigheid en aandacht op onze 2 jongste kinderen gepast. Rust en regelmaat zijn van groot belang. Het was voor de kids een veilige haven en ze gingen met plezier. Ik beveel haar danook van harte aan als gastouder.


Aurora

Miriam is een lieve, zorgzame gastouder. Ze onderneemt veel leuke activiteiten met de kinderen. Ze is flexibel en denkt graag met ons mee. Onze kinderen gaan altijd graag naar haar toe.


Janneke

Miriam is een fantastische gastouder. Wij zijn heel blij dat we onze kinderen bij haar mogen brengen. Het voelt als een tweede thuis. De kinderen spelen en genieten van de huiselijke en gemoedelijke sfeer. Ze is flexibel. Wijzigen in uren en/of dagen is altijd bespreekbaar. Wij zijn tevreden ouders!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 26 jaar ervaring als gastouder