Tip van ViaViela

Miriam

den hoorn | 54 jr

Creatief Buitenmens consequent, zorgzaam

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Miriam


  • den hoorn
  • 54 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Miriam:

Zorgzaam, consequent, lief ,creatief

Sinds 1994 ben ik een trotse gastouder en daarnaast ben ik moeder van 2 zonen. De opvang betreft een eengezinswoning met tuin in Den Hoorn De opvang is kleinschalig waardoor elk kind alle persoonlijke aandacht krijgt en zich thuis voelt. We gaan veel naar buiten zowel in de tuin, speeltuin, geitjes, kippen. Bij slecht weer bijv naar de bibliotheek. Thuis gaan we voorlezen, puzzelen, knutselen e.d. Maar ook rust, veiligheid en structuur in de dag vind ik belangrijk zoals vaste eet en slaapmomentjes instagram account miriamskinderopvang

den hoorn

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anne-sophie

Onze jongste zoon zit sinds begin 2022 bij Miriam. Wij ervaren de opvang als heel erg prettig. We kunnen alles bespreken met Miriam en Mees is nu al dol op haar. Miriam doet leuke dingen met de kindjes, gaat veel naar buiten en is echt een hele lieve vrouw.


Eva

Wij zijn echt super blij met Miriam. Ze zorgt goed voor onze zoon, en helpt ons enorm. Ze is heel open en vriendelijk, als ons zoontje Miriam ziet begint hij ook meteen te lachen.


Linda

Miriam is een fijne gastouder. Ze onderneemt veel verschillende activiteiten met de kinds. Vaak komt onze zoon met een gezellig knutselwerkje naar huis. Als het droog is gaan ze altijd buitenspelen, iets wat wij heel belangrijk vinden. Miriam hanteert rust, regelmaat en is consequent.


Eefje

Onze dochter gaat iedere week vrolijk naar Miriam toe. Ze zwaait mij direct uit, dus dat is een goed teken! Miriam is vriendelijk, erg flexibel en lief en duidelijk voor de kinderen. Ze doet leuke activiteiten met de kinderen en daar krijgen wij dan leuke foto's van.


Siska

Vanaf het eerste moment kregen wij een heel vertrouwd gevoel bij Miriam. Onze zoon gaat er met veel plezier naar toe en voelt zich er thuis. Miriam wisselt de dagelijkse activiteiten goed af en gaat vaak met de kinderen naar buiten. Als laatst vinden we de open communicatie met Miriam erg prettig!


Nikė

Onze dochter vraagt elke dag: “ga ik vandaag naar Miriam? Dat vind ik zo leuk!” Ze gaat daar dan ook met heel veel plezier naartoe. Ze knutselen, lezen, puzzelen, spelen buiten enz. Er is structuur, een gezellige sfeer, de kinderen zijn vrolijk en lekker aan het spelen als ik mijn dochter ophaal!


Rianne

Miriam is een vriendelijke, lieve gastouder die goed met kinderen om kan gaan. Wij lieten onze kinderen met een gerust hart bij haar achter! Bij Miriam merk je direct dat ze veel ervaring heeft met kinderen en ze weet van iedere dag een feestje te maken. Absolute aanrader :)


Anke

Miriam heeft met veel deskundigheid en aandacht op onze 2 jongste kinderen gepast. Rust en regelmaat zijn van groot belang. Het was voor de kids een veilige haven en ze gingen met plezier. Ik beveel haar danook van harte aan als gastouder.


Aurora

Miriam is een lieve, zorgzame gastouder. Ze onderneemt veel leuke activiteiten met de kinderen. Ze is flexibel en denkt graag met ons mee. Onze kinderen gaan altijd graag naar haar toe.


Janneke

Miriam is een fantastische gastouder. Wij zijn heel blij dat we onze kinderen bij haar mogen brengen. Het voelt als een tweede thuis. De kinderen spelen en genieten van de huiselijke en gemoedelijke sfeer. Ze is flexibel. Wijzigen in uren en/of dagen is altijd bespreekbaar. Wij zijn tevreden ouders!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 28 jaar ervaring als gastouder