Tip van ViaViela

Sandra

eindhoven | 49 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber verzorgend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sandra


  • eindhoven
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Sandra:

Ik ben zorgzaam, lief, eerlijk en kindgericht

Na ruim 20 jaar als groepsleidster in een kinderdagverblijf gewerkt te hebben ben ik nu gastouder. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met baby's en peuters. Ik geniet ervan om er voor ze te zijn en mijn streven is dat de kinderen een leuke, gezellige en leerzame dag hebben. Ik vind het belangrijk om een goede band met kinderen en hun ouders op te bouwen. Ik werk met een dagritme. Dit biedt kinderen duidelijkheid en structuur en daarmee veiligheid.

eindhoven

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Marga

Sandra is een zorgzame en professionele vrouw die heel goed inspeelt op de gevoelens en ontwikkelingsmogelijkheden van onze dochter. Wij bevelen Sandra aan omdat zij ieder kind uniek laat zijn in zijn eigen ik. Onze dochter zit nu in groep 1 en mist Sandra nog regelmatig..


Lotte Winters

Sandra is pas maar net voor zich zelf begonnen, maar daar is eigenlijk niks van te merken. Door haar jarenlange ervaring en haar passie en energie voor kinderen is zij voor ons de perfecte match om onze zoon bij haar onder te brengen. Ze hebben het samen heel erg gezellig en zo hoort het ook.


paulien

Mijn dochtertje gaat met alle plezier gezellig spelen bij Sandra. Het is echt een super fijne gastouder. Ze onderneemt veel met de kindjes, zoals lekker creatief bezig zijn of een heerlijke frisse neus halen in de speeltuin. Het huis is goed opgeruimd en zeer ruim voor de kindjes!

Opleidingen


Ervaringen