Peggy

elsloo | 46 jr

Creatief Muzikaal Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Peggy


  • elsloo
  • 46 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Peggy:

spontane, creatieve, gezellige en oprecht

Na heel wat ervaring in de zorg te hebben, op verschillende gebieden, merkte dat ik de omgang met kinderen steeds leuker begon te vinden. De puurheid en de energie die de kinderen hebben geeft mij de uitdaging ieder kind op zijn eigen manier te laten ontwikkelen. Daarnaast ben ik in mijn gedachten erg creatief en heb ik nu de kans deze gedachtes om te zetten in creatieve uitspattingen die de kinderen straks mogen maken. Het blijven ontwikkelen op ieder zijn eigen manier vind ik dan ook het mooiste aan dit vak.

elsloo

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jana

Peggy is een super gastouder. Ze is flexibel en betrokken, maar ook ondernemend met de kinderen, zowel binnen als buiten. Er wordt gespeelt, gedanst en geknutseld. Wij merken aan alles dat onze zoon er graag komt.


Martina

Peggy is een hele lieve gastouder. Vanaf het begin hebben wij ons zoontje met een gerust hart bij haar kunnen "achterlaten". Er is daarnaast veel ruimte voor de kindjes om te spelen en de communicatie verloopt perfect. Aanrader!!!


Robin

Wat een super opvang / gast ouder! Ik vind dat er heel goed gecommuniceerd word en heel leuk met de kinderen om gegaan word! Een echte aanrader voor je kindje te brengen.


Maartje

Be Lief, is Peggy een lieve, zorgzame gastouder. Ze weet hoe ze met ons zoontje om kan gaan. Ondanks hij niet veel aandacht vraagt, goed weet om zich te vermaken. Zorgt zij dat hij net zoals de andere kindjes hetzelfde aandacht krijgen. Ze doet met de kindjes verschillende motorieken laten ontdekken

Opleidingen


Ervaringen