Sandra

emmeloord | 45 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sandra


  • emmeloord
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Sandra:

Ik ben een zorgzaam en sociaal persoon

Als gastouder vind ik het belangrijk dat een kind zich prettig voelt in de opvang en zichzelf kan zijn. Ieder kind is uniek. Dat ik uw kind iets te bieden heb in zijn/haar ontwikkeling, dat ik uw kind vaardigheden meegeef om te leren omgaan met andere kinderen en dat ze voorbereid zijn om naar school te gaan. Op de volgende manier zet ik mijn pedagogisch handelen in en zorg ik ervoor dat ik de vier basisdoelen ( emotionele veiligheid, persoonlijke competentie, sociale competentie, waarden en normen ) bereik in mijn opvang.

emmeloord

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Kiki

Sandra is een hele fijne gastouder. Ze kijkt naar de kinderen en zoekt naar wat ze nodig hebben. Ze is flexibel en heeft een prettige sfeer. Ze is ook erg veilig, maar moedigt de kinderen wel aan in ontdekken. Voor ons een prettige balans die zorgt dat we onze zoon met plezier naar haar toe brengen!


Sieta

Sinds ongeveer een jaar komt onze dochter bij Sandra. Het jaar is voorbij gevlogen. Yente heeft het erg naar haar zin, ontwikkeld zich goed en komt goed mee met zowel de andere gastkinderen als Sandra's eigen jongens. Sandra is kundig, professioneel, meegaand en belangstellend en erg lief voor Yente


Anna

Sandra is person who really know how to take care for children! I like the way how she learn them good behaviour. Very active and creative woman, with who your child is never bored. When my son is in her hands, i know he is safe, whats very important. Sandra love kids, and kids love her.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder