Lydia

epe | 54 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Lydia


  • epe, wijk centrum
  • 54 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Lydia:

betrouwbaar en rustig en creatief

ik doe dit werk al 27 jaar met heel veel liefde en plezier. elk kind is uniek en moet zichzelf kunnen ontwikkelen op zijn eigen tempo. belangrijk in de opvoeding vindt ik dat je consequent en duidelijk bent, en dat de kinderen leren om samen te spelen/delen en elkaar accepteren zoals ze zijn. activiteiten voor de kinderen spelen met bv keukentje , poppen auto's, knutselen, koekjes bakken, buiten spelen, wandelen, spelletjes zoals kleuren spel, memory , domino etc.

epe

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Elena

Onze dochter is vanaf dat ze drie maanden oud was bij Lydia geweest en ze heeft het er altijd erg naar haar zin gehad. Het is er schoon, voldoende ruimte om te spelen, veel persoonlijke aandacht en ontwikkeling en het belangrijkste: we treffen altijd een blij kind aan bij het ophalen. Zeer tevreden


Sandra Beerten

Lydia is een heel prettig persoon en onze kinderen hebben het er enorm naar hun zin. Aan het einde van de dag krijg ik altijd blije kinderen terug. Ook speelt ze in op de ontwikkeling van de kinderen. De rust, ritme en regelmaat die ze hanteert vinden de kinderen (en wij als ouders) ook heel fijn.


Evelien

Lydia is een betrouwbare gastouder. Erg lief en leuk met de kinderen. Laat de kinderen groeien in hun eigen tempo en zorgt voor genoeg uitdaging. Altijd een fijne plek geweest om mijn kind heen te brengen.


Bas en Sabine Jansen

Lydia is een lieve, rustige en creatieve gastouder. Ze biedt rust, regelmaat en ruimte om lekker binnen en buiten te spelen. Ze is duidelijk en consequent wat de kinderen zekerheid biedt. Onze meiden hebben het altijd heerlijk naar hun zin.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 30 jaar ervaring als gastouder