Adje

gilze | 61 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Kinderen leren om met dieren om te gaan

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Adje


  • gilze
  • 61 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Adje:

Flexibel, open en zorgzaam en dierenvriend

Hallo ik ben Adje 60 jaar, mama en oma. In huis wonen 2 hondjes en een poes. Heb een tuin met dieren. Ik geef liefde, duidelijkheid en structuur aan de kinderen. Ik ben flexibel en benader kinderen zodat ze zich uniek en gauw thuis voelen. Alle kinderen krijgen aandacht, stimuleer ik bij hun zelfstandigheid. Ik bied ze een velig thuis, een gevarieerd spelaanbod met spelen, zingen en spelletjes doen. Als de kinderen met een blije lach binnenkomen en met een fijn gevoel na huis gaan heb ik samen met hun genoten van de fijne dag.

gilze

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Astrid en Arie

Onze kinderen hebben de opvang bij Adje als een tweede thuis ervaren. Altijd aandacht voor ieder kind, Een glaasje ranja, een koekje of zelf je eigen taart bakken als je jarig bent. Vooral als ouders hebben wij ervaren dat Adje heel flexibel is met de opvang van onze kinderen.


Esther

Adje is een lieve, fijne oppas. Ze doet leuke dingen met de kinderen, is erg flexibel in opvangdagen en tijden en ze denkt mee met de ouders als het kind speciale zorg nodig heeft. Mijn kinderen genieten van de leuke spelletjes, de diertjes in de tuin en de aardbeitjes als ze weer in bloei staan.


Karin en Wim

Onze dochter hebben het altijd geweldig gevonden bij Adje. Onze oudste dochter heeft het syndroom vanDown, voor Adje was dat geen enkel probleem. Ze heeft haar met open armen opgenomen en net zo als alle anderen kinderen een warm en gezellige “thuis” gegeven..


Sara en Remko

Als het woord flexibel niet bestond, dan had Adje het uitgevonden. Geweldig hoe we altijd met onze wensen bij haar terecht kunnen. En het kind wordt gezien en gelaten in wie hij is. Wat wil je nog meer?


Annemarie

Mijn 2 dochters zijn jaren met plezier bij gastouder Adje geweest. Samen spelen, voorlezen, knutselen, een spelletje spelen, Adje nam er de tijd voor en elk kind kreeg de aandacht die hij of zij nodig had. Er waren duidelijke regels. Wij en onze meiden waren superblij met Adje.


marja

Adje is gewoon de beste gastouder die je een kind kunt wensen. Ontzettend lief en vooral zorgzaam, ziet in kinderen altijd het positieve. Heel ondernemend en maakt van iedere speciale gelegenheid een nog mooier feest die de kinderen nooit meer vergeten. Alles mag bij Adje, gewoon Top!!


Adrienne

Onze ervaringen met Adje zijn enorm positief. Een hele huiselijke setting met oog en oor voor de eigenheid van je kind. Onze dochters gingen met veel plezier. Nu alleen nog onze jongste die het al lastig vindt eind dit jaar afscheid te moeten nemen omdat ze dan de basisschool verlaat.


Francien

Wij hebben 3 kinderen en hebben Adje al 15 jaar als oppas. Wij zijn erg tevreden over haar, ze is een lieve betrouwbare gastouder waar de kinderen heel graag komen en zich echt “ thuis” voelen, zij gaat met ze om zoals wij dit zelf ook prettig vinden


Jeske

Mijn kids zijn dol op Adje! Ik ervaar het als een tweede warme thuis. Ieder kind is uniek en Adje weet het beste uit ieder te halen! Mooi om te zien hoe de oudere en jongere kids van elkaar mogen leren! Ze is flexibel+ en ik kan er altijd van op aan!! Echt sfeervol, ouderwets spelen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 28 jaar ervaring als gastouder