Hayat

gorinchem | 37 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Hayat


  • gorinchem
  • 37 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Hayat:

Alleen maar liefde voor de kindjes ­čą░

Ik heb jaren ervaring met allerlei leeftijd categorie. Ik heb op een basisschool gewerkt als onderwijsassistente en daarna in de kinderopvang. Nu ik zelf 2 kleintjes heb vind ik het fijn om thuis te werken en kunnen de kindjes bij ons spelen en ontwikkelen.

gorinchem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Roeland

Hayat is een fantastische Gastouder voor onze zoon en ze is dol op hem en hij op haar,dat is dan ook te merken!Bij Hayat kunnen de kinderen vrij en veilig buiten spelen onder toeziend oog . Opvoedkundig is Hayat goed voor ons kind, maar ook zijn er regels en dat prettig.Hayat is creatief en aardig.


Racidaa

Dikke max aan sterren voor deze geweldige gastouder!!! Wij staan zonder te spreken op 1 lijn met de opvoeding. Doordat er overal de zelfde opvoeding gehanteerd wordt, is het voor mijn kids duidelijk waardoor ze beter in hun vel zitten en wij kunnen genieten van onze wondertjes. Nooit meer een ander


Charlotte

Hayat biedt opvang aan huis, inclusief buitenruimte, vol liefde, regelmaat en plezier! Hayat stimuleert samen zijn/spelen maar verliest de individuele behoefte/ontwikkeling van het kind nooit uit het oog. Ik kan mijn (baby)dochter zorgeloos aan haar toevertrouwen.

Opleidingen


Ervaringen