Bernadette

gouda | 62 jr

Buitenmens het voorlezen, kind er echt bij betrekken.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Bernadette


  • gouda
  • 62 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Bernadette:

positief, zorgzaam en oprecht betrokken

Hallo beste ouder, ik vind het belangrijk dat ieder kind 'gezien' wordt, zich veilig voelt en ik krijg er energie van als zij het naar hun zin hebben en plezier beleven! We zingen en ik lees graag voor en ik vind hun eigenwijze vragen hèèrlijk en beantwoord ze altijd eerlijk en serieus! Bij regen haal ik de tentjes tevoorschijn, anders gaan we graag naar buiten; lekker wandelen met een fietsje / poppenwagentje erbij. Ook is er een speeltuin voor de deur; extra fijn voor de motoriek en dan gaat de bal ook mee! Nieuwsgierig? Graag tot ziens!

gouda

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Cindy

Bernadette is een hele leuke gastouder. Onze zoon gaat met plezier naar haar toe, ze speelt leuk, en gaat veel naar buiten, ook leerzame spelletjes, de rust en regelmaat die zij biedt en met veel liefde waardoor Joshua zich thuis en veilig voelt bij haar.


Houria

Een lieve en betrouwbare gastouder die haar werk serieus nam en met veel passie uitoefend, waar mijn zoon veel heeft geleerd en gedaan. Hij was daar in hele goede handen en ik liet hem elke keer weer met een gerust hart achter. Een gastouder waar je veel aan hebt en die goed is voor jou kind.


Zuzana

Ik ben helemaal tevreden met Bernadette. Ik krijg altijd leuke foto´s en filmpje´s via app dus ik weet precies wat mijn kind doet. Bernadette is heel flexibel, aardig en met goede ervaringen. Blije kind is voor mij belangrijste en mijn kind (1,6j.) vind oppas bij Bernadette heel leuk. :)


Suzan

Onze zoon komt sinds september 1 A 2 dagen bij Bernadette, niks is te gek, Bernadette is lief, enthousiast en heel flexibel. Veel leuk en leerzaam speelgoed, krijg foto's via app en mail als hij daar is en altijd bij mooi weer naar buiten, krijg een voldaan kindje terug eind van de dag!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder