Mirjam

gouda | 36 jr

liefdevol, betrouwbaar, zorgzaam, betrokken

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mirjam


  • gouda, wijk goverwelle
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Mirjam:

liefdevol, betrouwbaar, zorgzaam, betrokken

Het zorgen voor kinderen doe ik met veel plezier. Je kunt mij omschrijven als een liefdevolle, betrouwbare, zorgzame en betrokken gastouder. Ik bied een huiselijke, vertrouwde en liefdevolle omgeving aan. Ik onderneem diverse activiteiten, afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw kind. Kortom alles om uw kind een plezierige dag te geven en u de rust en de zekerheid te kunnen bieden wanneer u aan het werk bent.

gouda

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,95 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Janna

Mirjam is een hele lieve en zorgzame gastouder. We hebben onze twee kinderen altijd met een gerust hart bij haar achtergelaten. De kinderen nemen deel aan het gezinsleven en komen in een warm bad terecht. Regelmatig gaat ze er met de kinderen op uit bijvoorbeeld naar de speeltuin.


Carine en Taimen

Onze dochter ging 3 jaar lang, met plezier naar Mirjam toe. Zij is geduldig, duidelijk, liefdevol, consequent, punctueel en georganiseerd. Ze denkt altijd met je mee.bv avondeten geven 17:30 Haar gezin is betrokken bij de omgang met alle kinderen.Schoon huis. Wij kunnen haar aan iedereen aanraden!


Ellen

Wij brengen met veel plezier en een gerust gevoel onze dochter één dag in de week naar de gastouder. Mirjam is een zeer prettige gastouder, die meedenkt met ouders en kind en zorgt voor een plezierige sfeer. Onze dochter gaat heel graag naar Mirjam!


Lianne

Als ik onze zoon bij Mirjam breng, heb ik altijd het gevoel dat hij in goede handen is. Mirjam is betrokken en zorgzaam. Ze investeert in de tijd met de kinderen en is heel lief voor hen. Ik kan met een gerust hart gaan werken, terwijl onze zoon een fijne tijd heeft.


Femke

Mirjam is een hele prettige, flexibele, lieve, betrokken en betrouwbare gastouder voor onze dochter. De communicatie loopt soepel en als we haar extra willen brengen of later op moeten halen, is dat eigenlijk altijd mogelijk. Erg tevreden dus.


Eveline

Mirjam is een heel lieve, zorgzame en betrouwbare oppasser. Ons zoontje zit er nu al een tijd en we kunnen hem met een gerust hart bij haar achter laten. Hij is ook erg blij als hij weer naar de oppas toe mag en dat zegt voor ons al genoeg!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 6 jaar ervaring als gastouder