Patty

gouda | 47 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Patty


  • gouda, wijk korte akkeren
  • 47 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Patty:

Actief, liefdevol en geduldig.

Het werken als gastouder past me helemaal. Ik hou van actieve opvangdagen, daar haal ik veel voldoening uit. Lekker bezig zijn en dingen ondernemen. We gaan altijd een poosje lekker naar buiten, knutselen vaak (ook in thema's en seizoenen), er is altijd een voorleesmomentje op de dag en ik sta open voor de ideeën van de kinderen zelf. Ik werk met een vast dag structuur, voor de kinderen herkenbaar en het brengt een bepaalde rust aan de opvangdagen. Een fijne en ontspannen sfeer staat voorop.

gouda

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,15 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Sanne en Tim

‘Wat een fijne gastouder is Patty en wat hebben we het met haar getroffen’, hebben we regelmatig gezegd in de tijd dat onze dochter door Patty werd opgevangen. Patty is ontzettend leuk met kleine kinderen. Zo is ze heel creatief, altijd vrolijk en betrouwbaar. Al met al: een top gastouder


Gideon en Elsa

Drie jaar lang is onze oudste zoon Joah naar Patty gegaan. Hij ging er met enorm veel plezier naar toe. Patty is een ontzettend leuke, spontane en zorgzame vrouw, bij wie de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen en heerlijk spelen. Als je een plekje kunt weten te bemachtigen bij Patty, doen!


Brenda en Jeroen

Onze meiden hebben bij Patty een super tijd gehad. Ze gingen graag naar de opvang. Knutselen, spelen en elke dag naar buiten, ze hadden geen beter plekje kunnen treffen!


Elien

Het voelde bij Patty vanaf de eerste keer goed om onze dochter te brengen. Wat een plezier heeft ze gehad. Lekker knutselen en de vele speeltuinbezoekjes. Het contact met Patty verliep altijd soepel en duidelijk. We hopen dat onze tweede dochter net zo enthousiast thuis komt. Dat komt vast goed:)


Aad en Femke

Patty is een lieve gastouder die veel leuke activiteiten onderneemt met de opvangkindjes. Knutselen, naar de speeltuin, pepernoten bakken, je kan het zo gek niet bedenken. Tegelijkertijd zijn er duidelijke regels en een goede dagstructuur voor de kindjes. Ook een goede communicatie met de ouders.


Brenda en Richard

Mijn kinderen hebben altijd genoten bij Patty. Ze is erg actief met de kinderen bezig. Hierbij kan je denken aan knutselen, buiten spelen ect. Daarnaast is Patty erg zorgzaam. Bij Patty kun je je kinderen met een gerust hart achterlaten.


Marion

Mijn zoon Levi is een paar jaar bij Patty in de opvang geweest. Patty is een betrouwbare en lieve gastouder. Mijn zoon ging altijd graag naar haar toe. Ik kon altijd van haar op aan. Ik heb dus super goede ervaringen met Patty.


Marian

Zeer tevreden over mijn gastouder. Eerder heeft zij op mijn twee oudste kinderen gepast en nu op de jongste. Alle drie hebben ze het heel erg naar hun zin gehad en gingen met plezier naar de opvang. Mijn zoon neemt regelmatig knutsels mee naar huis. Een lieve en betrouwbare oppas.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder