Sjoukje

haarlem | 51 jr

Creatief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sjoukje


  • haarlem
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Sjoukje :

Betrouwbaar, betrokken,flexibel, vrolijk

Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Vind het bijzonder om een karakter te zien ontwikkelen, een wil en een mening te zien groeien, en deel uit te mogen maken van dat proces. Na 18 jaar vind ik dat nog altijd bijzonder, en zou ik niets kunnen bedenken dat ik liever doe

haarlem

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Eline

We hadden Sjoukje als vervangende Gastouder dit beviel goed kids gingen er met plezier heen en hadden het goed naar hun zin. Wij durfden de kids ook vol vertrouwen achter te laten bij sjoukje


Tjerk

Sjoukje is een lieve zorgzame gastouder waar mijn dochter met veel plezier is geweest. Ze doet veel leuke dingen met de kids. Ik ben blij dat we Sjoukje hebben leren kennen.


Pieter

Sjoukje is een leuke opvang voor onze kinderen geweest. Betrouwbaar en flexibel voor ons als ouders en lief, warm en duidelijk voor de kinderen. Ze heeft ook een netwerk waar ze op terug kan vallen als ze zelf een keertje niet kan. Bij Sjoukje kun je je kinderen met een gerust hart achterlaten.


Mebrhrit

Ik vond het heel leuk opvang bij en jij zorgt goed voor de kinderen. Groetjes mebrhit


Claire

Onze kinderen hebben een gezellige tijd gehad bij Sjoukje. Ze is enthousiast en zorgzaam. We kunnen haar zeker aanraden.


Leona

Lieve gastouder waar we met ons zoontje op het laatste moment gelukkig nog terecht konden en met open armen zijn ontvangen.


Cheyenne

Sjoukje is een super fijne gastouder met veel liefde voor haar vak. Ons zoontje heeft vanaf zijn 4de maand tot 2 jaar bij sjoukje op de opvang gezeten en heeft het heel erg fijn gehad.


Sabrina

Al 6 jaar worden wij gastvrij ontvangen door Sjoukje. In volle vertrouwen heb ik mijn beide dochters al vanaf baby bij haar gebracht. Sjoukje is voor ons: laagdrempelig, flexibel. Observeert veel. Sluit aan bij je wensen. Goudeerlijk, liefdevol, humor en inclusief voor alle kindjes. Ons tweede thuis


Desiree

We hebben geen dag spijt gehad van onze beslissing om Hayley bij Sjoukje te brengen! Wat een warm welkom in een gezellig huiselijke plek! Het maakte het werken voor ons een stuk leuker, wetende dat Hayley naar de zin heeft! Veel liefde, geborgenheid en de zorg voor ons kind. Bedankt Sjoukje!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 21 jaar ervaring als gastouder