Wilma

hoofddorp | 63 jr

Creatief Sportief

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Wilma


  • hoofddorp, wijk pax
  • 63 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Wilma:

Een lieve gastouder met veel geduld.

hoi, ik ben Wilma en ben al 30 jaar met veel plezier gastouder. Ik vind het belangrijk dat de kindjes zich bij mij veilig voelen. Ik leer ze spelenderwijs normen en waarden, lief zijn voor elkaar, sorry zeggen, dank je wel en alstublieft. Ook knutsel ik met de kinderen in de wintermaanden, in de zomer zijn we veel buiten. een bezoekje aan de geiten staat ook regelmatig op het progamma. Vrij spelen vind ik belangrijk, zelf dingen leren ontdekken en waar nodig ben ik er.

hoofddorp

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Catharina

Wilma is een hele fijne en ervaren gastouder. Mijn dochter heeft zich altijd op haar gemak gevoelt en als ik haar wegbracht bleef ze met een grote glimlach achter. Ik kon merken dat Wilma veel ervaring heeft aan hoe zij met de kinderen van verschillende leeftijden omgaat. Top!


Diane

Mijn kindje heeft het erg naar zijn zin gehad bij Wilma. Vanaf dag 1 voelde hij zich op zijn gemak. Er wordt gezellig samen gespeeld, geknutseld en spelen lekker buiten. Wilma is erg goed in haar vak. Ze heeft veel geduld en een groot hart maar hanteert ook duidelijke regels. Ze is een aanrader!


cees

Wilma heeft heel veel kunnen betekenen voor onze kinderen met haar creativiteit, rust en flexibiliteit. We hebben heel veel aan haar inzet gehad, ze is meedenkend en denk mee aan een oplossing. Ze maken leuke knutsels elke keer weer! Top tijd gehad!


marloes

Wat een fijne plek voor je kind om de eerste jaren op te groeien! Wilma heeft aandacht en let op het welzijn van je kind. De regels zijn duidelijk, waardoor er ook weinig ruzies zijn. Elke dag buitenspelen of een bijzondere knutsel mee naar huis. Indien gewenst, geeft Wilma ook tips over opvoeding.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 29 jaar ervaring als gastouder