Debby

krommenie | 45 jr

Creatief Buitenmens zorgzaam en geduldig

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Debby


  • krommenie
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Debby:

Positief, creatief, geduldig, en zorgzaam.

Ik werk graag met kinderen en vind het fijn om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en hun zelfstandigheid en ik hier een deel van mag uitmaken. Ben iemand die er lekker op uit gaat (speeltuin, park, rondje lopen,fietsen enz. Vind een vast ritme op de dag fijn omdat kinderen dan weten waar ze aan toe zijn. het belangrijkste vind ik dat de kinderen met plezier bij mij komen en met een goed gevoel weer naar huis gaan.

krommenie

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Kim van Doorn

Debby heeft 2 jaar lang met heel veel liefde voor onze dochter Sterre gezorgd. Ze onderneemt veel (buiten)activiteiten. Echt het gezinsleven straalt ze uit. Rust en regelmaat. Je weet zeker dat je kind in goede, veilige, vertrouwde, gezellige, actieve handen is bij Debby!


Rianda

Debby is een lieve en zorgzame gastouder. Ze geeft de kinderen veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Zij stimuleert dit ook. Ze is creatief met ze bezig en is ook elke dag buiten met de kinderen. Uit haar terugkoppelingen na de dag, voelde en wist ik dat ze mijn kind echt ken. Echt geweldig.


Kamila

Mijn twee dochters waren jaren lang bij Debby in de gastouderopvang. Ik ging altijd naar werk met gevoel dat mijn kinderen in goede, liefdevol handen zijn. Debby zorgt prima voor alle kinderen en ze komen thuis uitgespeld en met leuke verhaltjes.


Ilse

Voor mij is het al even geleden dat mijn zoontje bij Debby op de opvang zat. Maar Debby zit nog altijd in ons hart en zullen haar nooit vergeten. Ajay heeft een hele leuke tijd gehad en ging altijd met heel veel plezier heen. Leuke dingen knutselen, of ergens heen gaan niks was te gek.


Brigitta

Ik heb gastouder Debby zo'n 7 jaar geleden leren kennen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Debby. Debby is een liefdevolle en proffesionele gastouder met veel ervaring, die heel goed aanvoelt wat een kind nodig heeft. Ze is een topper in haar vak


Ymie

Onze zoon heeft een fijne tijd bij Debby gehad. Hij was altijd blij als hij naar Debby mocht. Hij kwam regelmatig thuis met een leuke knutsel of was lekker op pad geweest. Wij als ouders hebben onze zoon altijd met vertrouwen gebracht. Bedankt voor de goede zorgen, je bent een topper...


Caroline

Gastouder Debby is echt een aanrader ! Onze dochter ging altijd met heel veel plezier naar haar toe. Onderneemt activiteiten met de kleintjes en voldoende speelgoed wat elke keer weer aangevuld is met andere "uitdagingen" zodat ze zich blijven ontwikkelen. Jammer dat wij haar nu missen.


irene

Mijn dochter had na een slechte opvangervaring echt behoefte aan rust en geborgenheid. Bij debby was het vanaf dag 1 gelijk goed. De rust die ze uitstraalt, de eerlijkheid bij het overleggen en ook de open houding naar de kids maakte het tot een top ervaring. Ik zou het een ieder aanraden!


laura

Aiden voelde zich direct op zijn gemak. Ze kan goed individueel per kind kijken wat het kind nodig heeft. Er is ruimte voor ontwikkeling bij Debby. Ze is creatief, actief, lief, geduldig, flexibel. Er is ritme en regelmaat. Een topper!


diny

Onze dochter heeft een prachtige tijd bij Debby gehad. Ze ging er altijd blij heen en kwam ook erg blij weer thuis. Debby deed altijd leuke dingen met de kinderen zoals knutselen, lekker buiten spelen, huis versieren als een kindje jarig was. Echt een aanrader!


Maaike

Gezellige, huiselijke opvang. Altijd passend speelgoed voor de kinderen, biedt uitdaging aan. Knutselen deden ze vaak. Verjaardag, Pasen, Sinterklaas, enz: Debby schenkt er aandacht aan. Veel met de kinderen buiten en doet uitstapjes (speeltuin, winkel, strand). Beste opvang die je kan wensen!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 12 jaar ervaring als gastouder