Faith

krommenie | 28 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Faith


  • krommenie
  • 28 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Faith:

Een erg lieve en zorgzame dame.

Zijn jullie opzoek naar iedere dag hetzelfde gezicht, opvang in huiselijke sfeer. Samen spelen en ontdekken in een kleine groep. Dan zijn jullie op het juiste adres. Ik vindt het belangrijk dat een kind veel persoonlijke aandacht krijgt. Een kind moet heerlijk kind kunnen zijn. Er wordt goed gekeken welke activiteiten er bij de leeftijd van u kind past. Wij doen altijd verschillende activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is er ook altijd ruimte en tijd voor leuke uitstapjes. Dit gaat altijd in goed overleg met de ouder.

krommenie

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,27 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Patricia Smit

Faith is echt een hele lieve meid,die erg goed voor mijn kind gezorgd heeft! Zij was bij haar echt in hele goede handen ,mijn dochtertje was altijd erg gek op haar! Ik vertrouwde haar 100 procent met haar ze zorgde dat ze op tijd verschoond werd en op tijd gegeten had kan niet anders zeggen als top.


Miranda

Faith is een heel lieve, zorgzame en consequente gastouder. Ze is ondernemend en actief met de kids. Mijn beide kids zijn dol op haar!


Marinka Haver

Faith heeft de eerste 2 levensjaren van onze oudste zoons voor ze gezorgd. Ze zijn inmiddels 6 en 5 jaar en hun broertje is 2,5 jaar en allemaal zijn ze gek op Faith. We hebben de jongens altijd met een gerust hart achtergelaten bij haar. En topper met alle aandacht en juiste zorg voor je kindje(s)!


Kimberley

Faith heeft altijd met veel liefde op mijn dochter "gepast". Ze is consequent en heeft duidelijke regels waardoor het voor het kind zeer duidelijk is wat wel en niet kan. Mijn dochter is nog steeds helemaal gek op Faith, dat wil wel wat over haar zeggen...

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 6 jaar ervaring als gastouder