Tip van ViaViela

Kim

leek | 44 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Kim


  • leek, wijk oostindie
  • 44 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Kim:

Warm, betrokken en ervaren.

Na vele jaren in de kinderopvang hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging in huiselijke sfeer. Sinds januari 2015 werk ik als gekwalificeerd gastouder. Natuurlijk is elk kind uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Daarbij wordt de ontwikkeling in het oog gehouden en wordt uw kind gestimuleerd om nieuwe vaardigheden aan te leren. Kernwoorden: kleinschalige, flexibele en vertrouwde opvang. In een veilige en liefdevolle omgeving. Met veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren).

leek

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,90 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Liliya

Kim is energievol, zorgzaam, liefdevol en van structuur. Ze geeft uitstekende voorschoolse voorbereiding middels vele activiteiten op een dag. Een extraatje is een dagelijkse foto en video update die ze stuurt. Kortom geen 1 dag is hetzelfde bij Kim wat betreft activiteiten.


Wijnand & Anna

Als ouder wil je graag een goed gevoel hebben over de opvang . Dat is wat Kim je geeft. Zorgzaam, lief, betrokken en vertrouwd, 4 jaar lang heeft Kim voor onze zoon en dochter gezorgd en vanaf het eerste moment konden wij geen andere gastouder bedenken die dit beter kan dan Kim. Je bent een topper!


Marissa

Kim is erg lief voor haar gastkindjes en doet veel activiteiten. Lekker veel buiten spelen en onze zoon kwam vaak met een mooi kunstwerkje thuis. Kim is erg creatief! Ze heeft regelmatig andere thema's, wat heel leuk en leerzaam is voor de kinderen. Het is er altijd netjes en schoon.


Marjolein

We brengen onze zoon elke week met een gerust hart bij Kim. De sfeer in haar huis en de groep is fijn. Kim bedenkt elke keer leuke, creatieve en leerzame dingen voor elke leeftijd. Via foto's en filmpjes worden we steeds op de hoogte gehouden en genieten we mee van alle vrolijkheid.


Esther

Wij zijn zeer tevreden en heel blij met Kim als gastouder. Ons zoontje heeft het hier ontzettend naar de zin. Veel variatie en leuke thema's. De kinderen gaan met mooi weer lekker buiten spelen. Speelgoed is er voldoende dit word ook regelmatig afgewisseld. Top gastouder


EJ

Je eerste kindje wegbrengen als je weer aan het werk gaat is echt niet makkelijk.Maar bij Kim voelde het direct goed! Ons zoontje gaat hier nu al 1,5 jaar met veel plezier naartoe! Er is veel persoonlijke aandacht en altijd leuke leerzame thema's! Een vrouw met kundigheid en liefde voor haar vak!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder