Tip van ViaViela

Maaike

lisse | 42 jr

Creatief

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Maaike


  • lisse
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Maaike:

lief, secuur, streng maar ook rechtvaardig

De omgang met kinderen vind ik heel leuk en kinderen op een creatieve manier dingen te leren in een huiselijke sfeer. met kinderen knutselen verven blokken bouwen maar meer te kijken wat een kind leuk vind en dan daar op in te spelen. En lekker met de kinderen naar buiten naar de leuke speeltuintjes in de buurt.

lisse

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,70 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Patty

Vanaf dag 1 hebben wij vol vertrouwen onze dochter bij Maaike gebracht. Haar enthousiasme, creativiteit, kennis en eerlijkheid is heel fijn. Onze dochter gaat met veel plezier naar Maaike en wij halen haar ook blij weer op. Onze baby zal ook naar Maaike gaan!


Roos en Thom

Wat zijn wij blij met Maaike als gastouder. Ze zorgt heel goed en liefdevol voor onze twee kindjes. Wat ik zo leuk vind is hoe creatief Maaike is. Er wordt volop geknutseld, met verf of potloden gespeeld en ook komen ze in aanraking met muziek. Maaike (+gezin) biedt voor onze kids een tweede thuis.


Familie Ohl

Maaike is geweldig!! Ze heeft altijd heel goed voor onze zoon gezorgd. Hij was altijd blij om bij haar en haar familie te zijn. Ze heeft ook veel ervaring en kont altijd helpen bij vragen. Ze doet het met zo veel liefde en zin voor de kleine. Maaike is definitief een aanrader! Wij gaan haar missen.

Opleidingen


Ervaringen