Vivianne

maastricht | 49 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Vivianne


  • maastricht, wijk scharn
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Vivianne:

rustig, zorgzaam en geduldig

Mijn hart ligt bij de verzorging en omgang met kinderen, met name het jonge kind. Ik vind het heel belangrijk dat een kind zich veilig en op z'n gemak voelt. Alleen dan kan een kind zich goed ontwikkelen. Belangrijk voor kinderen is een vaste dagindeling, waarbinnen een kind zelf keuzes kan maken naar welke activiteit zijn/haar voorkeur uit gaat. Als gastouder zorg je voor een huiselijke omgeving, waarbinnen elk kind uniek is en zich in zijn eigen tempo ontwikkelt.

maastricht

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Isabelle

Vivianne is heel lief , zachtaardig en geduldig. Ons dochtertje van 1,5 gaat er altijd met een grote lach op haar gezicht heen. Vivianne doet veel met de kindjes. Elke dag komt mijn dochtertje weer met een leuk knutselwerkje naar huis.


Daniëlle

Ons contact met Vivianne is erg goed. Onze dochter Mila gaat met plezier en het is leuk om haar ontwikkeling te zien. Kortom: hele fijne en zorgzame gastouder!


Marilise

Ons dochtertje Viënne gaat supergraag naar Vivianne. Ze heeft het bij haar goed naar haar zin. Vivianne stuurt gedurende de dag filmpjes en foto’s. Vivianne communiceert goed en geeft goed advies als wij ergens mee zitten. Verder is ze heel lief voor alle kindjes.


Ingrid

Vivianne heeft een heel natuurlijk en goed gevoel met kinderen. Voor ons was het heel belangrijk dat er vertrouwen was omdat het om ons eerste kindje gaat. En dat gevoel was er meteen. Ook communiceert Vivianne heel goed. Het is er een veilige en gezellige plek voor kinderen.

Opleidingen


Ervaringen