Sylvie

margraten | 45 jr

Creatief Sportief Liefdevol Zorgzaam Betrokken

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sylvie


  • margraten, wijk margraten centrum
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding
  • Icoon Educatief programma

Sylvie:

moeder van 3 kinderen, ondernemend en actief

Ik wil graag ook andere kinderen een plek bieden om ongestoord te kunnen spelen, samen en alleen. Ik vind het leuk hun zelfredzaamheid te stimuleren en hen eigenschappen zoals samen delen en geduld bij te brengen. Ik vind voldoende bewegen en gezonde voeding belangrijk. Ik trek er graag op uit met de kinderen. Dat kan zijn naar het speeltuintje in de buurt of de bakker of gewoon een blokje om. Ik wil graag meewerken met ouders in de opvoeding van hun kinderen en kijk uit naar een prettige samenwerking.

margraten

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Angele

Een prachtige liefdevolle plek. Onze meid heeft drie jaar mogen genieten van de warme zorgen van Sylvie. Heerlijk samen gespeeld met de andere opvang kinderen en helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn. Wij zijn echt heel dankbaar voor de goeie zorgen en de fijne opvang.


Maickel

Sylvie is al zeven jaar lang, onze gastouder en mag nu onze vierde (en laatste!) opvangen. Ook bij hem wordt er goed gekeken naar wat hij nodig heeft en zoeken we indien nodig samen naar een passende oplossing. Ik vind het super dat Sylvie altijd met ons meedenkt en zelf pro-actief is.


Rachelle

Sylvie biedt meer dan alleen opvang. Het is een totaalpakketje. Ze denkt mee, geeft advies, zoekt dingen op en communiceert goed. Ons zoontje heeft het er super naar zijn zin.


Sandra

Sylvie is superlief en heel creatief, ons zoontje gaat met een glimlach op zijn gezicht naar haar toe. Heel fijn. Alles is er super!


Angele

Sylvie is superkundig en professioneel. Elke kind onderscheidt ze want elk kind heeft andere behoeften. Alles is er aanwezig voor de kinderen. Slapen gaat geleidelijk. Eerst alleen en dan in n groepje. Kinderen worden pedagogisch goed ontwikkeld. Ik ben zeer gecharmeerd van Sylvie.


Lars

Wij zijn dik tevreden over Sylvie. Ons zoontje heeft er zijn plekje gevonden. Sylvie is lief, biedt structuur, maakt regels en maakt duidelijke afspraken. Daar houdt ze zich ook aan. Elke dag laat ze ons weten hoe de dag is verlopen. Dit wordt zeer gewaardeerd.


Kim en Tom

Onze start als ouders is nogal turbulent verlopen. Dus de eerste keer naar de gastouder vonden we erg spannend. Helemaal niet nodig! Alleen maar lof voor deze geweldige gastouder! Geduldig, creatief, energiek en liefdevol! We zijn hartstikke blij met Sylvie!


José en Mark

Sylvie is een lieve gastouder met veel oog voor de individuele behoeftes van ons zoontje. Ze verzint steeds nieuwe activiteiten en onderneemt leuke uitstapjes. Naar ons toe is ze altijd professioneel en flexibel. Kortom: een warme en vertrouwde plek waar ons boefje heel graag naartoe gaat.


Karen en Ramon

Wij zijn heel tevreden over de opvang die Sylvie biedt. Ze verzint creatieve dingen om de kinderen bezig te houden en stelt duidelijke regels. In het persoonlijke schriftje wordt bijgehouden wat er die dag beleefd is en uit de anekdotes maak ik op dat onze dochter zich helemaal thuis voelt!


Geert

Prima opvang! Onze zoon gaat er altijd met heel veel plezier naartoe! Er wordt voldoende aandacht aan diversiteit en creativiteit van de activiteiten besteed. Het sociale aspect komt ook voldoende aan bod. Kortom een aanrader dus!!


Benjamin en Suzanne

Sylvie is zeer vakbekwaam en serieus bezig met het gastouderschap. Er is een goede afwisseling tussen opvoedkundige items (op een speelse manier) en gewoon lekker spelen met elkaar. Communicatie is duidelijk, waarbij er veel ruimte is voor ouders om wensen aan te geven. We raden Sylvie zeker aan!


Rhasna

Wij nemen nu 4 maanden opvang af bij Sylvie en zijn erg tevreden hierover. Met name de pedagogische bezigheden met de kinderen zijn bijzonder creatief. Sylvie is goed georganiseerd en werkt professioneel. Ga zo door!


Daniel en Janine

In een geborgen en leerrijke omgeving met een lieve maar degelijke Sylvie voelen onze kindjes zich heerlijk, dat geeft ons als ouders ook erg veel rust.


Suzanne

Sylvie is lief, consequent, ondernemend en steeds op zoek naar nieuwe bezigheden en activiteiten voor de kinderen. Onze kinderen van 6, 4 en 2 jaar oud zijn steeds met heel veel plezier naar de gasouderopvang 'Keend aon Hoes' van Sylvie gegaan.


Carola

Sylvie is een hele prettige en lieve gastouder die vanaf dat ze 3 maanden zijn onze tweeling opvangt. De kindjes hebben het naar hun zin en krijgen leuke werkjes mee naar huis, hoe klein ze ook zijn! Heel erg tevreden over Sylvie als gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 8 jaar ervaring als gastouder