Tip van ViaViela

Stephanie

montfoort | 32 jr

Creatief Sportief Buitenmens Gek op kookactiviteiten

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Stephanie


  • montfoort
  • 32 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Stephanie:

Een lieve, warme en spontane gastouder!

Ik wil opvang bieden omdat ik het super fijn en leuk vind om met kinderen te werken. Ze hebben ieder een eigen persoonlijkheid waardoor dus geen dag hetzelfde zal zijn. In mijn gastouder opvang zal het kind centraal staan. Ik wil de kinderen mogelijkheden en materialen bieden, waarmee ik het kind een stap verder kan helpen. Belangrijke dingen vind ik: Rust en regelmaat, respect voor ieders normen en waarden, warmte en veiligheid, persoonlijke aandacht, plezier hebben enz. Ik hou heel erg van activiteiten en zal ze dan ook breed aanbieden.

montfoort

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Suana

Vanaf de eerste dag al een goed gevoel gehad bij Stephanie. Sinds kort past ze ook op mijn tweede zoontje. Mijn oudste vraagt ook op andere dagen of hij naar Stephanie mag! Naast het feit dat het erg leuk is bij haar zorgt ze goed voor mijn kinderen en kan ik haar vertrouwen.


Mariska

Onze dochters gaan met veel plezier naar Stephanie toe! Stephanie is lief en zorgzaam en meedenkend. Ze doet altijd leuke dingen met de kinderen. De meiden hebben het erg naar hun zin. Emma & Tess zeggen altijd; mama Stephanie is onze lieve vriendin :) We hadden geen betere gastouder kunnen wensen.


Rolf

Stephanie is heel leuk met kindjes. Heel laagdrempelig en relaxed, maar ook voldoende richting en sturing gevend aan de kids. En, voor ouders belangrijk: ook flexibel. Aanrader, dus. 👍


Janine

We zijn ontzettend blij met Stephanie als gastouder! Je merkt echt dat ze hart en passie heeft voor kinderen. Ze is professioneel, maar ook lief, geïnteresseerd en betrokken. Ze denkt met je mee en is flexibel, als we een keer in nood zitten of een dag willen ruilen is er altijd wel wat mogelijk.


Rocio

Stephanie looked after my two boys when I arrived to the Netherlands. It supposed a big change for them, but she made all the difference!! She was so sweet and caring to them that they felt like home in a few days! I totally recommend her as she is really professional, lovely and caring! Rocio. Xxx


Simone

Vanaf dat onze zoon 4 maanden is komt hij bij Stephanie (nu 21 mnd). Hij gaat er met veel plezier heen en komt altijd met een lach weer naar buiten. Prettig is dat er altijd ruimte is voor overleg, flexibiliteit en dat ze rekening houdt met omstandigheden indien nodig. Wij zijn erg tevreden!


Anca

Stephanie is een fijne rustige gastouder. Onze kinderen genieten van de tijd die ze bij Stephanie doorbrengen. Stephanie is flexibel en altijd bereid om meer opvang aan te bieden mocht dit nodig zijn. Kortom een aanrader!


Bauke

Stephanie is een lieve en betrouwbare gastouder. Liv voelt zich helemaal thuis. Ze is altijd blij als ze Stephanie ziet. Stephanie gaat liefdevol met de kinderen om en past zich overal op aan. Ze is een warm, lief, zorgzaam en flexibel persoon. Wij zijn onwijs blij met Stephanie!


Michael

Stephanie zorgt voor een vertrouwd gevoel waar je met een gerust hart je kind(eren) kan achterlaten. Naast de goede zorgen die Stephanie heeft voor de kinderen, gaat ze ook vaak naar buiten en zorgt ze dat de kinderen veel kunnen spelen. Stephanie heeft alles wat je van een gastouder mag verwachten.


Jessica

Stephanie is een gezellige actieve gastouder die kinderen veel laat spelen en vaak lekker buiten is. Ze is heel rustig en toegankelijk waardoor mijn dochter zich er gelijk op haar gemak voelde. Ze is flexibel qua dagen & tijden en verrast je weleens met een leuke knutsel creatie of foto van je kind.


Sylwia

Stephanie is very positive, creative, wonderful person! Sometimes my son doesn’t want to go back home because he’s having so much fun. I love to see him like this! Thank you for the best care!


Patricia

Stephanie is een hele lieve, geduldige gastouder waar ik mijn zoontje met een goed gevoel achter laat. Ook is een uurtje eerder/later, een dagje extra of dagje ruilen altijd bespreekbaar. Super fijn en flexibel! Heel tevreden!


Mariska

Stephanie woont bij ons achter en we hoorden altijd veel kinderen lachen en allerlei gezelligheid vanuit de achtertuin. Sinds een jaar gaan onze dochters om de week “spelen” bij Stephanie. Onze meiden hebben het daar onwijs naar hun zin. Stephanie is ontzettend lief en fijn in de omgang. Topper!


Angela van Bommel

Top opvang! Ze is makkelijk in de omgang, zorgzaam, creatief, lief, rustig en geduldig. Erg flexibel met de openingstijden. Ik had meteen een goed gevoel toen ik mijn dochtertje voor de eerste keer bij Stephanie ging brengen. Super tevreden!!


Sandra Vermeulen

Stephanie is een hele lieve en geduldige gastouder. Wanneer haar huis vol is met kinderen, is het er nog rustig. Ze overziet alles goed. In haar huis en mega tuin (met ingegraafde trampoline) mogen de kindjes lekker ravotten en zichzelf zijn.. Ze is ook opgeleid tot pedagogisch medewerkster!


Ria van der Louw

Stephanie heeft een rustige uitstraling. Onze kinderen doen het heel goed bij haar. Ze is super flexibel. Uurtje eerder of later, geen probleem. Maar ook vindt ze het prima als ik alvast de avondmaaltijd mee geef. Mijn kinderen zijn aan het einde van de dag opvang gewoon, heel fijn!


Pleuni Schieveen

Stephanie Bruijnzeel v First Step is Lief! Consequent!! En.. Geduldig!!! Eigenlijk kan ik niet genoeg tekens plaatsen om te vertellen wat een Top-oppas-adres het is.. wij Wensen jullie iig Heel Veel Plezier!!!


Laura

Al jaren komen onze kinderen bij Stephanie, wij zijn heel blij met haar!! Stephanie biedt een vertrouwde en rustige omgeving met ruim voldoende speelgelegenheid. Ze hanteert een liefdevolle en rustige aanpak met de kinderen, de kinderen voelen zich er fijn en vertrouwd! Een aanrader!


Alyssia Vick

Stephanie is een onwijs lieve en geduldige gastouder. Ik heb beide dochters er met een gerust hart achter gelaten. De omgeving is lekker ruim en de kinderen hebben alle ruimte en vrijheid zich te ontwikkelen op hun eigen tempo.


Henk Schieveen

Heerlijke opvang! Breng mijn 3 kindertjes altijd met een gerust hart naar Stef. De kids gaan ook graag dus wat willen we nog meer! Wat mij betreft een dikke 10!!!


Danitsja Eissens

Een heerlijke opvang met veel geduld en liefde voor de kinderen. Makkelijk te bereiken en ruime openingstijden! Mijn kinderen gaan met veel plezier naar de opvang toe.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder