Tip van ViaViela

Stephanie

montfoort | 28 jr

Creatief Sportief Buitenmens Gek op kookactiviteiten

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Stephanie


  • montfoort
  • 28 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Stephanie:

Een lieve, warme en spontane gastouder!

Ik wil opvang bieden omdat ik het super fijn en leuk vind om met kinderen te werken. Ze hebben ieder een eigen persoonlijkheid waardoor dus geen dag hetzelfde zal zijn. In mijn gastouder opvang zal het kind centraal staan. Ik wil de kinderen mogelijkheden en materialen bieden, waarmee ik het kind een stap verder kan helpen. Belangrijke dingen vind ik: Rust en regelmaat, respect voor ieders normen en waarden, warmte en veiligheid, persoonlijke aandacht, plezier hebben enz. Ik hou heel erg van activiteiten en zal ze dan ook breed aanbieden.

montfoort

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Angela van Bommel

Top opvang! Ze is makkelijk in de omgang, zorgzaam, creatief, lief, rustig en geduldig. Erg flexibel met de openingstijden. Ik had meteen een goed gevoel toen ik mijn dochtertje voor de eerste keer bij Stephanie ging brengen. Super tevreden!!


Sandra Vermeulen

Stephanie is een hele lieve en geduldige gastouder. Wanneer haar huis vol is met kinderen, is het er nog rustig. Ze overziet alles goed. In haar huis en mega tuin (met ingegraafde trampoline) mogen de kindjes lekker ravotten en zichzelf zijn.. Ze is ook opgeleid tot pedagogisch medewerkster!


Ria van der Louw

Stephanie heeft een rustige uitstraling. Onze kinderen doen het heel goed bij haar. Ze is super flexibel. Uurtje eerder of later, geen probleem. Maar ook vindt ze het prima als ik alvast de avondmaaltijd mee geef. Mijn kinderen zijn aan het einde van de dag opvang gewoon, heel fijn!


Pleuni Schieveen

Stephanie Bruijnzeel v First Step is Lief! Consequent!! En.. Geduldig!!! Eigenlijk kan ik niet genoeg tekens plaatsen om te vertellen wat een Top-oppas-adres het is.. wij Wensen jullie iig Heel Veel Plezier!!!


Laura

Al jaren komen onze kinderen bij Stephanie, wij zijn heel blij met haar!! Stephanie biedt een vertrouwde en rustige omgeving met ruim voldoende speelgelegenheid. Ze hanteert een liefdevolle en rustige aanpak met de kinderen, de kinderen voelen zich er fijn en vertrouwd! Een aanrader!


Alyssia Vick

Stephanie is een onwijs lieve en geduldige gastouder. Ik heb beide dochters er met een gerust hart achter gelaten. De omgeving is lekker ruim en de kinderen hebben alle ruimte en vrijheid zich te ontwikkelen op hun eigen tempo.


Henk Schieveen

Heerlijke opvang! Breng mijn 3 kindertjes altijd met een gerust hart naar Stef. De kids gaan ook graag dus wat willen we nog meer! Wat mij betreft een dikke 10!!!


Danitsja Eissens

Een heerlijke opvang met veel geduld en liefde voor de kinderen. Makkelijk te bereiken en ruime openingstijden! Mijn kinderen gaan met veel plezier naar de opvang toe.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 5 jaar ervaring als gastouder