Diana

oosterhout | 56 jr

Creatief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Diana


  • oosterhout, wijk strijen
  • 56 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Diana:

Rustig,zorgzaam,liefdevolle vrouw

Vind het enorm leuk om met kinderen te werken en vind het bijzonder interessant om de ontwikkeling mee temaken. Ben wel strikt en heb vaste regels. Ga graag met de kinderen wandelen,parkje of speeltuintje en houd ontzettend van knutselen en ontwikkelingsspelletjes.

oosterhout

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Cecilia Huybregts

Lief, betrokken, flexibel, creatief en zorgzaam elke dag een feestje. Mijn dochter gaat er met alle liefde en plezier naar toe.


Jessica

Diana is een lieve, zorgzame, nette, ordelijke, creatieve en flexibele vrouw. Wij zijn heel blij met de flexibele opvang die zij ons gezin kan bieden. Ik breng onze zoon met een veilig en plezierig gevoel naar haar toe. Normen en waarden, leren, spelen en een liefdevol huis zijn voor ons belangrijk.


Kiki

Diana is een ontzettend leuke en begane gastouder. Onze dochter van nu 8 maanden is elke keer weer vrolijk als we haar brengen, dat zegt genoeg toch! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen 😁


Bibi Schuurs

Diana is een zorgzame gastouder. Onze twee dochters komen graag bij haar spelen. Ze kunnen lekker buiten spelen of binnen rondom het tafeltje. Ze is ook elke dag creatief met de kindjes, geweldige kunstwerkjes komen er mee naar huis. Diana denkt met je mee en is flexibel, dat waarderen wij heel erg.


Maaike

Lieve, leuke en betrokken gastouder! Ze is erg creatief met de kinderen; een echte knutsel ouder. Steeds maken de kinderen weer iets leuks bij haar. Daar genieten we thuis ook nog erg van. Verder gaat ze veel naar buiten met de kinderen. Onze kinderen (en wij) zijn gek op haar en zij op hen!!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 22 jaar ervaring als gastouder