Tip van ViaViela

Deborah

rijen | 42 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber Gezellig bakken met de kinderen

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Deborah


  • rijen
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Deborah:

Betrouwbaar creatief open/eerlijk en consequent

Ik vind het belangrijk dat de kindjes zich veilig en vertrouwd voelen in mijn opvang. Hierdoor kunnen ze zichzelf zijn en op hun eigen tempo heerlijk ontwikkelen, hierbij denkend aan allerlei activiteiten gericht op leeftijd, om deze ontwikkeling te motiveren/stimuleren. Maar het samen spelen is ook zeker heel belangrijk en leerzaam, dat doen we dagelijks. Voor mij is ieder kind uniek en mag zijn wie het is! Verder vind ik het belangrijk om in het dagritme rekening te houden met rust, regelmaat en reinheid.

rijen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


zehra

Mijn dochter zit bij Deborah op in de opvang en ze vindt het geweldig! Tot op heden hebben wij hier alleen maar positieve ervaringen mee. Top Gastouder!


Tess

Onze dochter komt sinds mei 2022 bij Deborah. Zij heeft het super naar haar zin. Deborah hield in de eerste maanden altijd een schriftje bij zodat wij konden lezen hoe onze dochter het gedaan was, dit vonden wij erg prettig. Deborah is een lief, zorgzaam persoon waar onze dochter super blij mee is!


Jessy

Onze dochter heeft de tijd van haar leven bij gastouder Drossaardjes. Elke keer komt ze met een lach thuis. Fantastisch hoe Deborah de dag besteed met de kinderen.


Josan

Wij zijn heel blij met Deborah als gastouder, onze dochter gaat vanaf baby naar Deborah toe, ze is nu 2 jaar en gaat echt met plezier. Deborah doet veel met de kindjes, een boodschapje doen, knutselen, zo leuk dat er ook met vaderdag en moederdag aan ons gedacht word. In 1 woord een top gastouder!

Opleidingen


Ervaringen