Aida's bamboebeertjes

rotterdam | 47 jr

Creatief Sportief Spelletjesliefhebber
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Aida's bamboebeertjes


  • rotterdam, wijk ijsselmonde
  • 47 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Aida's bamboebeertjes:

Liefhebber van sportief en gezond leven

Ik bied 24/7 vaste en flexibele opvang. Er is een slaapkamer beschikbaar, ook voor overnachting. Ik heb een ruime woonkamer en achtertuin waarin uitgeleefd mag worden. Mijn woning is rookvrij en zonder huisdieren. Er is speelgoed voor verschillende leeftijden. Bij mooi weer naar de speeltuin, wandelen(bos/park). Bij somber weer activiteiten binnenshuis. Er is een knutselhoek aanwezig om creatief uit te leven. Mijn passie is om een positieve en waardevolle bijdrage te leveren aan de opvoeding van uw kind.

rotterdam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Milaica

Onze dochter kwam sinds februari 2018 bij deze opvang. Vanaf het eerste dag lieten we haar met een gerust hart achter. We hadden er vertrouwen in dat ze in goede handen was. Het is altijd schoon en netjes, ze werkt ook met leuke thema's. Gastouder Aida had alle geduld en aandacht voor ons kind.


Jamila

Ons dochtertje van bijna 14 maandjes is 2 dagen in de week een bamboebeertje! Ze heeft het er erg naar dr zin, lekker spelen, wandelen, er wordt goed voor haar gezorgd en de communicatie tussen ouder-gastouder verloopt ook fijn. Wij zijn zeer tevreden!


Faisha

Aida is zonder twijfel de ideale oppas. Mijn meiden hadden het vanaf de eerste dag naar hun zin. Aida heeft een perfecte balans tussen eeen zakelijk- en persoonlijke houding. Aida gaf mijn kinderen een vertrouwd en geliefd gevoel en zorgde bovendien ook voor educatieve momenten.


Nancy

Mijn ervaring met gastouder Aida is zeer naar tevreden. De communicatie tussen ons is erg prettig. Ze gaat erg goed om met mijn zoontje. Erg flexibel is ze. En ze doet alles voor de kinderen vanuit het hart, net als haar eigen kinderen. Dat geeft mij goed en geruststellend gevoel. Kortom, erg goed!


Gilanshela

Aida is een hele lieve gastouder die heel goed kan omgaan met kinderen. Mijn zoontje vind het geweldig bij haar, zo geweldig dat hij niet naar huis wil als ik hem ga ophalen. Hij doet heel veel bij Aida, niet alleen spelen maar ook leren Ik ben zeer tevreden.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 3 jaar ervaring als gastouder