Ducela

rotterdam | 62 jr

afstemmend op de kinderen, dienstbaar

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ducela


  • rotterdam, wijk ijsselmonde
  • 62 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Ducela:

liefdevol en een open communicatie staat voorop

Jezelf liefhebben is voor mij de basis om een ander lief te kunnen hebben en dienstbaar te zijn. Dit heb ik aan mijn eigen kinderen meegegeven die nu vanuit hun eigen kracht liefdevol en succesvol in het leven staan. Dit probeer ik al geruim 30 jaar ook mee te geven aan mijn gastkinderen en doe dit vandaag de dag nog met veel plezier. Daarnaast begeleid ik stagiaires zodat ook zij de kans krijgen om hun opleiding succesvol af te ronden.

rotterdam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Conchita

"Tante" Chela, zo noemen mn kinderen haar al jaren. De oudste is inmiddels 10. Alle 3 onze kinderen kijken terug op een leuke tijd bij hun tante. Ze heeft ons alle liefde, vertrouwen en veiligheid gegeven. Ze denkt graag met je mee en is flexibel. kinderen zijn met ruimere kennis op school gestart!


Natacha

Ben erg tevreden over Ducela. Ze gaat professioneel met de kinderen om zoals het hoort en mijn meiden zijn dol op haar. Iedere ouder wilt het beste voor haar of zijn kind, je bent bij Ducela zeker aan het goede adres.


Graciëlla

Ik vond/vind ducela een hele lieve gastouder.Meedenkend,flexibel en heel zorgzaam.Heb daarom na mijn verhuizing uit zuid,de kinderen ook niet bij haar weggehaald tot ze uiteindelijk naar school moesten.Ik adviseer iedereen om zich bij chela in te schrijven.Mijn favoriete gastouder.


Dewi

Ducela is een Gastouder met passie, gevoel en vooral veel liefde voor haar werk, ze is heel betrokken bij alles en neemt de tijd voor jou en je kindjes en luistert naar wat de ouders fijn vinden. Ik had mij geen betere betrouwbaren, liefdevolle, gezellige Gastouder kunnen wensen,


Sjen-Mary

Ducela, (Chela) zoals we haar noemen is een lieve en warme gastouder. Onze zoon heeft een fijne tijd gehad bij Chela. Leuke activiteiten en liefdevolle aandacht. Ik heb het als heel prettig ervaren en kan gastouder Ducela van harte aanbevelen.


Kaneesha

Ducela is een hele fijne gastouder. Onze zoon van 3 jaar is sinds 7 maanden oud bij Ducela en hij is super blij met haar. Alles is te overleggen, is flexibel en ze denkt graag mee. Ook houdt ze ons op de hoogte hoe het met onze zoon gaat. Wij krijgen regelmatig foto's en kunnen altijd bellen!


Sarah

Onze dochter gaat graag naar Ducela. Ze komt in een warme en liefdevolle omgeving terecht. Ducela is erg creatief en doet veel leuke dingen met de kinderen. Ook is ze bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Onze dochter van bijna 2 heeft al tot 10 leren tellen bij Ducela!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 13 jaar ervaring als gastouder