Tip van ViaViela

Esther

's-gravenhage | 52 jr

Creatief Lief en veel zingen

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Esther


  • 's-gravenhage
  • 52 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Esther:

Geduldig, creatief, lief en opgewekt

Graag wil ik kinderen een geborgen warme omgeving bieden waar ieder kind zich gezien voelt. Er is speelgoed van natuurlijk materiaal, we volgen de seizoenen en vieren jaarfeesten. Er wordt gezongen,we drinken warme thee als het koud is.We wandelen iedere dag en er is ruimte om creatief bezig te zijn.We volgen een vast dagritme waarin evenwicht is tussen rust en spel. Alle kindjes doen een middagdutje of rusten, ook de grote peuters.We eten biologisch, vegetarisch en bakken onze eigen broodjes.

's-gravenhage

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Karlijn

Wat een gouden plekje! Hadden het niet beter kunnen treffen! Esther is buitengewoon in wat ze doet. Lief, zorgzaam, ziet wat de kindjes nodig hebben en ondernemend. Ze stopt zoveel liefde en aandacht in zowel de kindjes als alles eromheen (dagelijks ´n mooie wandeling, samen broodjes bakken, zingen)


Ouidad

Ik kan mij geen betere gastouder wensen dan Esther. Een tweede moeder voor mijn twee kinderen Adam en binnenkort voor Moussa❤ Door Esther, ga ik met een gerust vertrouwd gevoel naar werk. Doet super leuke activiteiten met de kinderen, maakt leuke foto's, erg geduldig en heel erg betrouwbaar😍


Pomme en Sebastiaan

Esther is een natuurtalent op het gebied van opvoeding van kinderen. Ze ziet alles en creëert een warme, gezellige en veilige sfeer waarin de kinderen helemaal tot bloei komen. De dagen zijn helder gestructureerd en ze neemt de kinderen mee in het beleven van seizoenen en vieren van jaarfeesten.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 4 jaar ervaring als gastouder