Tip van ViaViela

Joyce

's-gravenhage | 41 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber educatief en sociaal-emotionele ontwikkeling

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Joyce


  • 's-gravenhage, wijk schilderswijk
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Joyce:

Ik ben Joyce, een bewuste en sensitieve moeder.

Wat mag u van mij verwachten: 1. Een veilige & betrouwbare omgeving; 2. Een gezonde en zelfbewuste aanpak; 3. Investering in de toekomst van uw kind !!! 4. Sociaal-emotionele ontwikkeling; 5. Elke dag naar buiten als het weer het toelaat; 6. Een kind met een positief zelfbeeld en een zelfverzekerde kind. Wat zoek ik: Gemotiveerde en sportieve ouders; Ouders met een ruim denkendvermogen; Ouders die educatie (woordjes leren, en tellen) belangrijk vinden; Die ouders zijn van harte welkom om een kennismakingsgeprek in te plannen.

's-gravenhage

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,73 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Tariq

We zijn heel tevreden bij Joyce. we hebben veel positieve veranderingen in mij dochter gevoeld.


Sarai Terwe

Het is een super Lieve vrouw! Ze heeft me altijd op de hoogte gehouden over mijn dochtertje , ze heeft heel veel activiteiten gedaan mijn dochtertje vond het heel leuk en toen ik haar moest ophalen was mijn baby heel netjes gekamd en super klaar om weer naar huis te gaan ! Ik vind het een top gas


Ria

Lief voor de kindjes en heel consequent. Weet wat ze doet. Neem haar werk serieus heel attent. Ze kan goed met kinderen omgaan. Let goed op ze en heel zorgzaam. Kortom ze doet haar werk geweldig. Mijn zoon vond het heel fijn met haar als gastouder. Het was een prettige tijd.


Maria

Joyce is heel erg zorgzaam en lief voor de kinderen en neemt graag verantwoordelijkheid en gaat respectvol en profisinel om met de kinderen en ouders . Je kan bij haar je dierbaarste, bezit je kind, met een gerust hart achter laten.


Songul

Hele lieve,betrokken dame. Weet goed hoe ze kinderen moet betrekken bij een spel. Ik ken haar van Samenspel


Mina

De gastouder Joyce is een lief, sociaal en flexible vrouw. Ze werkt met de kinderen altijd met plezier en glimlach. Ze verdient het om zo lang mogelijk in deze branche te werken­čĹŹ.

Opleidingen


Ervaringen