Tip van ViaViela

Chantal

's-hertogenbosch | 36 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber Vind het leuk om te koken, bakken

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Chantal


  • 's-hertogenbosch
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Chantal:

Lief, Creatief en Zorgzaam

Ik heb al een aantal jaren ervaring in de kinderopvang, door dat ik zelf een kleine man heb gekregen vond ik het fijner om het werk wat ik deed vanuit thuis te gaan doen. Hierdoor kan ik toch doen waar mijn hart ligt ´ het zorgen, spelen en werken met kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. En kunnen mijn zoontjes gewoon bij thuis zijn. Ik vind het gezellig om er af en toe op uit te gaan je kunt dan denken aan boodschappen doen, de eendjes voeren of naar de speeltuin. We werken ook met thema's en daar pas ik de activiteiten op aan.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,35 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


L&J

Chantal is een lieve, betrouwbare, flexibele en erg betrokken Gastouder. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad bij haar.


Suzanne & Mark

Chantal is een enorm lieve, betrokken gastouder. Doet altijd wat leuks met de kindjes. Onze zoon vond het lastig om naar de opvang te gaan en Chantal heeft daar met alle geduld en liefde veel energie in gestoken om hem op zijn plek te laten voelen. Een super gastouder.


Imre & Stephanie

Chantal is een lieve, warme gastouder met ontzettend veel ervaring, ze is flexibel en denkt altijd mee. Ze doet veel leuke, creatieve dingen met de kids, ze spelen veel buiten, en waar mogelijk doen ze uitstapjes naar bv. het bos of kinderboerderij. Onze kinderen hebben hier een toptijd gehad!


Yuri & Sandra

Chantal is een ontzettend fijne, lieve en betrokken gastouder. Er werd altijd duidelijk gecommuniceerd als er iets was. Onze zoon ging met heel veel plezier naar Chantal.


Mirte

Chantal is een ontzettend fijne, sociale en betrokken gastouder! We zijn erg blij met haar en brengen dan ook met een gerust hart ons zoontje naar haar toe. De communicatie verloopt prettig en we worden goed op de hoogte gehouden hoe het met ons zoontje gaat hij haar.


Rowena

Chantal is een top gastouder. Ze onderneemt veel met de kindjes en ze leren er heel veel. Ik raad haar aan om te kiezen als gastouder ze heeft veel te bieden voor de kinderen en is ook erg betrokken met de ouders.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 23 jaar ervaring als gastouder