Mell

's-hertogenbosch | 35 jr

Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mell


  • 's-hertogenbosch, wijk orthen
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Mell:

Liefdevol & zorgzaam

Als gastouder sta ik voor het bieden van veiligheid, liefde en een goede hechting. Ik richt me op de wensen en de behoeften van het kind en krijgt ieder kind de ruimte om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Daarnaast houd ik er van om met de kinderen erop uit te gaan en samen dingen te ontdekken d.m.v. wandelen, naar de speeltuin gaan of naar de kinderboerderij. Uiteraard passend bij de desbetreffende leeftijd. Een fijne plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en met alle liefde worden ontvangen.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Aisha

Mel is a wonderful Gastouder . When I bring my children to her I don’t have to worry at all , I know for sure they will be looked after . She will go above and beyond for them . I would definitely recommend her to everyone and already do.


Samantha

Gastouder Mell, is de liefste leukste gastouder voor onze dametjes. De dames gaan altijd graag naar Mell! Liefdevol naar de kinderen.Ze is een pracht mens van binnen en buiten.


Lara

Mell is een rustig, open, warm en liefdevol persoon. Ze doet haar werk echt met passie. De communicatie verloopt vlot en fijn. Ze doet altijd haar uiterste best om volledig in de behoefte van onze dochter te voorzien en denkt daarin ook mee. Wij zijn heel blij met haar en ons meisje komt er graag!

Opleidingen


Ervaringen