Tip van ViaViela

Mell

's-hertogenbosch | 36 jr

Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mell


  • 's-hertogenbosch, wijk orthen
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Mell:

Liefdevol & zorgzaam

Als gastouder sta ik voor het bieden van liefde, veiligheid en een goede hechting. Ik richt me op de wensen en de behoeften van het kind en krijgt ieder kind de ruimte om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Daarnaast houd ik er van om met de kinderen erop uit te gaan en samen dingen te ontdekken d.m.v. wandelen, spelen in de speeltuin, naar de bieb, de stad of naar de kinderboerderij. Uiteraard passend bij de desbetreffende leeftijd. Een fijne plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en met alle liefde worden opgevangen.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Adrianne & Jasper

We zijn heel blij met Mell! Ons zoontje wordt opgevangen in een warm huishouden als "kleine broertje" van de club :-) Heel blij zijn we dat ze iedere dag naar buiten gaan en er voldoende pedagogische activiteiten op het programma staan. Communicatie met Mell makkelijk en laagdrempelig. Zeer tevreden


Fam Nieraeth-Franken

Sinds kort zit ons zoontje bij Mell en heeft het onzettend naar zijn zin met de andere kinderen. Mell onderneemt veel leuke dingen met de kinderen. Zij is zorgzaam, lief, warm en ons zoontje voelt zich helemaal thuis. Ontzettend blij met haar!


Junko & Gijs

Wij hebben een hele fijne ervaring bij Mell. Ons zoontje is vrolijk wanneer ik hem ophaal. Kinderen worden zowel fysiek als cognitief uitgedaagd. Mell is liefdevol, flexibel in breng/haal tijden en houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen van de ouders.Wij raden haar van harte aan als gastouder


Esther

Mell, reageert snel en denkt mee in oplossingen! Ze is ondernemend met onze dochter. Ze maakt gerust een wandelingetje of stimuleert onze dochter met een muziek instrument of boek! Mell is enthousiast en gezellig met de kinderen die een dagje komen spelen!


Lisa

Mijn dochtertje mocht tijdens de vakantieperiode bij Mell komen spelen. Ze had een geweldige tijd en voelde zich snel thuis. Elke dag deden ze leuke dingen, zoals spelen bij het Kwekkeltje, kinderboerderij, naar de stad, voorleesochtend in de bieb. Mell is erg zorgzaam, enthousiast en liefdevol!


Elisa

Mell is een heel lieve en enthousiaste vrouw die het gastouderschap met veel liefde en passie uitoefent. We laten ons zoontje met een goed gevoel bij haar achter en we halen hem altijd met een glimlach weer op. Tussentijds ontvangen we altijd leuke foto en berichtje hoe het gaat.


Anne & Patrick

Mell vangt ons zoontje op vanaf 4 maanden, wij hadden speciale wensen als bijvoorbeeld dat ons zoontje graag gedragen werd. Mell vond dit geen probleem. Ons zoontje voelt zich helemaal op zijn gemak bij Mel en wij kunnen met een gerust hart gaan werken! Communicatie loopt altijd prettig met Mell. To


Mylène

Wij zijn erg blij met Mell als gastouder. Ze is erg vriendelijk, warm en de communicatie verloopt erg fijn. Wij worden elke keer op de hoogte gehouden van de bezigheden. Mell houdt goed rekening met de behoefte van de kinderen. Zij vinden het fijn om langs te komen.


Aisha

Mel is a wonderful Gastouder . When I bring my children to her I don’t have to worry at all , I know for sure they will be looked after . She will go above and beyond for them . I would definitely recommend her to everyone and already do.


Samantha

Gastouder Mell, is de liefste leukste gastouder voor onze dametjes. De dames gaan altijd graag naar Mell! Liefdevol naar de kinderen.Ze is een pracht mens van binnen en buiten.


Lara

Mell is een rustig, open, warm en liefdevol persoon. Ze doet haar werk echt met passie. De communicatie verloopt vlot en fijn. Ze doet altijd haar uiterste best om volledig in de behoefte van onze dochter te voorzien en denkt daarin ook mee. Wij zijn heel blij met haar en ons meisje komt er graag!

Opleidingen


Ervaringen