Patricia

's-hertogenbosch | 43 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Patricia


  • 's-hertogenbosch, wijk maaspoort
  • 43 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Patricia:

Enthousiast, professioneel, creatief en betrokken

Ieder kind is uniek met zijn/haar eigen karaktertje, opvoeding en achtergrond. Dat maakt het werken met kinderen voor mij zo speciaal. Geen dag is hetzelfde, maar ik streef voor ieder kind hetzelfde na: 'Dat je jezelf mag zijn, in je eigen tempo waarbij je in een klein clubje kinderen met en van elkaar leert'. Binnen een vast dagritme is er voldoende ruimte voor activiteiten en (Uk & Puk) thema's die de ontwikkeling stimuleren. Of dat nou een knutselwerkje is, het aangaan van onderlinge relaties of een dansje in de regen. Het kan en mag!

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Saïda

Mijn dochter gaat ruim 2 jaar naar patricia en altijd een groot feest. Ze heeft elke keer een leuke thema's, is erg actief met de kinderen en komen vaak thuis met een leuke en originele knutselwerkje. Patricia kijkt goed naar elk kind wat het nodig heeft en past het daarop aan. Ik ben super tevreden


Amanda

Patricia is heel lief, zorgzaam en creatief. Een gastouder in hart en nieren. Ze denkt mee over alles en staat echt voor ons klaar. Ze houdt mij ook altijd fijn op de hoogte met foto’s , filmpjes en een leuk verhaal over de dag. Dit wordt ontzettend gewaardeerd!


Vivianne van den Heuvel

Wij ervaren de gastouder als zeer kundig. Een warme lieve gastouder met heel veel jaren ervaring. Ze onderneemt veel leuke dingen met de kinderen. En zorgt ervoor dat ons zoontje er altijd met heel veel plezier naartoe gaat. Wij kunnen ons geen betere gastouder wensen!


JTP

Patricia is een ontzettend lieve, optimistische, creatieve en leuke gastouder. Pedagogisch erg goed, de kindjes hebben het ontzettend naar hun zin. Ze heeft erg veel energie om de kindjes van alles en nog wat te leren, woordjes, voelen, zingen, eten maken, opruimen, voor elkaar zorgen en meer!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 5 jaar ervaring als gastouder