Ilse

sprang capelle | 27 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Schminkster

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ilse


  • sprang capelle, wijk spranckelaer/hof van capelle
  • 27 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: ouder

Ilse:

Ik ben creatief flexibel & denk graag mee

Ik vind het belangrijk dat een kind kind kan zijn in zijn of haar eigen omgeving, en dat het zich op zijn gemak kan voelen. Veiligheid, hygiene & respect voor elkaar hebben hoort hierbij. Nieuwe activiteiten aanbieden hoort bij mij. Erop uit naar de speeltuin, of bibliotheek bijv. vind ik leuk. Meespelen, gezelschapspelletje, liedjes & boekjes lezen, en helpen waar het kind hulp bij nodig heeft vind ik geen probleem. Koken is niet mijn pluspunt maar doe dit graag voor u. Kinderen in bad en op bed leggen is geen probleem.

sprang capelle

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Niels & Colette

Ilse past al jaren op onze kinderen van nu 9 en 11 jaar. Zij is lief, zorgzaam en heel creatief. Altijd in voor spelletjes, knutselen of op een andere manier creatief bezig zijn. Daarnaast organiseert ze ook uitjes met de kinderen zoals bijv kinderboerderij, zwemmen of naar de Efteling.


Cynthia en Thomas

Sinds enkele maanden is Ilse bij ons op zaterdag onze gastouder voor Lars, Thijs en Daan. Wij zijn erg blij met Ilse omdat ze naast haar zorgzame en lieve karakter ook erg ondernemend is met onze kinderen.


Fam. Bergman

Ilse past al 3 jaar op onze 3 kinderen. Ze hebben het altijd heel leuk bij haar. Ilse is heel creatief, bedenkt de leukste spelletjes, maakt geweldige knutselwerkjes met de kinderen, leert ze heel veel en ze is vooral erg lief voor ze. We zijn erg blij met haar! Je kunt altijd op haar rekenen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder