Yvonne

strijen | 55 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Yvonne


  • strijen
  • 55 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Yvonne:

Geduldig,Zorgzaam,Creatief,Betrokken.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier thuis en vertrouwd voelen. Ik stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling door op hun eigen niveau dingen aan te bieden. Door middel van knutselen,dans,zingen,spelletjes en gewoon lekker vrij spelen bied ik leerzame en leuke opvang aan op een gezellige manier. Qua slaapritme kijk ik naar de gewoontes/behoefte van het kind, De opvang vind plaats in een ruim huis waar ieder kind een eigen slaapruimte heeft en er bij mooi weer in de afgesloten tuin of voor bij de speeltuin gespeeld kan worden.

strijen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jetske

Yvonne is hele fijne gastouder voor onze dochters van 3 en 7. Rustig, betrokken en ook daadkrachtig. Ze komt altijd weer met nieuwe ideeen om het de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Originele knutsels en leuke manieren voor ontwikkeling motoriek etc. Ook is t een heerlijk ruim huis met tuin.


karen

De kinderen hebben een heel fijne tijd gehad bij Yvonne. Beiden gestart als baby van 3 maanden t/m groep 8. Altijd andere kinderen om mee te spelen. Erg gezellig!!


wendy/david

Onze zoon gaat naar de opvang bij Yvonne en we zijn daarover zeer tevreden. Ze onderneemt veel met de kinderen, met veel creativiteit en plezier. De communicatie is bovendien erg prettig en toegankelijk; maar bovenal is er sprake van goede zorg. Wij zijn ontzettend blij met Yvonne!


Lizet

Yvonne is een hele lieve en actieve gastouder voor mijn kinderen. Ze doet heel veel leuke en afwisselende activiteiten waar alle aanwezige kinderen aan mee kunnen doen. Het is vaak een leuk gemixte groep, bijvoorbeeld een baby, wat peuters en een ouder kindje. Hierdoor is er veel onderling helpen

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 17 jaar ervaring als gastouder