Mesbah

tiel | 45 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mesbah


  • tiel, wijk drumpt
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Mesbah:

Betrouwbaar, Structureel, Flexibel, Enthouisiast

De balans tussen de fysieke en emotionele veiligheid en oog hebben voor de eigenheid van het kind, staan bij mij hoog in het vaandel. Door het aanbieden van een veilige, huiselijke sfeer, structuur, ritme, rust en regelmaat, krijgt het kind vertrouwen en wordt het gestimuleerd in zijn ontwikkeling. Voor de verschillende ontwikkelingsfasen is er dan ook een ruim aanbod aan speel/educatieve lesmateriaal en wordt er ingespeeld op de behoefte van het kind. Je bent welkom om n kijkje te nemen !

tiel

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anja/Kristel

Mesbah, dankjewel voor de goede zorgen voor onze kleintjes. Wij hebben hen met alle vertrouwen steeds achtergelaten bij jou. Je bent een lieve, professionele, toegeweide vrouw, je verstaat je vak. Heel veel succes verder. Liefs.


Fatima

Ze is een vriendelijke ,lief en zelfverzekerde vrouw, ik ben erg blij haar te hebben gekend.


Paulina

Mesbah is een hele lieve, zorgzame en eerlijke gastouder. Ze kijkt goed naar de behoefte van je kindje en past zich daar goed op aan. Ik kan mijn dochter met een gerust hart achterlaten in een leuke, veilige en huiselijke omgeving. Echt een onwijs fijne gastouder die ik iedereen kan aanraden.


Bayan

Ze is lief en eerlijk, ze doet wat ik van haar vraag, specifiek voor mijn kind. Ik ben zeer tevreden over deze gast ouder opvang en kan met een gerust hart naar mijn werk gaan.


Femke

Mesbah is een lieve en professionele gastouder die mijn zoontje echt het gevoel kan geven dat hij thuis is. Hij voelt zich veilig en vertrouwd en is er met veel plezier. Ze doet activiteiten met hem en hij kan er lekker spelen.


Houria

Een aanrader!! Creatief, houdt de kinderen op een speelse en leerzame manier actief. Ook is zij erg betrouwbaar en kan ik mijn kinderen met gerust gevoel achterlaten.


Renata Bracaite

Mesbah is verantwoordelijk, zorgzaam, creatief. Onze zoon is altijd bereid om naar haar huis te gaan omdat hij zich daar veilig, verzorgd, gevoed voelt en zowel buiten als binnen veel activiteiten heeft. Ze hebben hun eigen dagelijkse routine, die ze met succes voltooien. Wij zijn zo blij met Mesbah

Opleidingen


Ervaringen