Chantal

tilburg | 35 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber dierenliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Chantal


  • tilburg
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Chantal:

Ik ben een zorgzame en creatieve gastouder

Ik bied flexibele opvang aan, aangezien ikzelf in de zorg heb gewerkt en dat het moeilijk is om goede opvang te hebben. Dit houdt in dat ik zowel overdag als s'avonds opvang bied. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan.Ik vind het belangrijk dat een kind zich thuis voelt. En zich op zijn/haar manier ontwikkeld. Ik ben duidelijk en zorg voor een goede structuur. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn o.a. kleuren/schilderen. Als het weer het toe laat ga ik graag naar buiten

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anne

Onwijs lieve gastouder die in mogelijkheden denkt ipv onmogelijkheden. Onze dochter met rugzakje is daar helemaal op haar plek en mag er zijn wie ze is. Ze voelt zich er helemaal thuis. Communicatie met Chantal is altijd heel fijn. Voor ons geen andere gastouder!


Melinda

Chantal is een super gastouder, heel lief, hulpzaam en flexibel. Mijn zoontje ging altijd met veel zin naar haar toe. En ik wist dat daar goed voor hem wordt gezorgd. Het is altijd gezellig bij Chantal en een warme, tweede thuis gevoel wat ze aan de kindjes biedt. Echt een aanrader!


Ulku

Chantal is heel aardig en spontaan we hadden meteen een goed gevoel bij, ons dochtertje van 1,5 gaat met glimlach daar na toe. Ze blijft bezig en komt met tekeningen naar huis.


roberta

Chantal is een lieve, spontane flexibele gastouder. Mijn 2 kinderen gaan er met heel veel plezier naar toe. Ze doen veel leuke dingen binnenshuis maar ook buitenshuis. En komen zo af en toe met iets leuks thuis wat ze samen hebben gemaakt. Top Gastouder!!!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 5 jaar ervaring als gastouder