Georgina

tilburg | 24 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Leerzaam, ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Georgina


  • tilburg
  • 24 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Georgina:

Een zorgzame, lieve en creatieve gastouder.

Ik heb zelf 3 kindjes en vind het super om met kinderen te werken. Omdat geen een dag het zelfde het zelfde is. Wat ik als gastouder belangrijk vind: Structuur, geborgenheid, veiligheid, uitdaging, plezier, eerlijkheid, respect, samen delen, samen spelen. Ik voer graag activiteiten met de kinderen uit, bijvoorbeeld iets knutselen of spelletjes spelen. De vaste indeling op een dag is, 10:00 uur fruit eten. 12:00 uur boterham eten. 15:00 uur een tussendoortje. Verschonen doe ik wanneer het nodig is.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,20 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Naomi

Ons zoontje Danny gaat altijd met plezier naar Georgina. Regelmatig komt hij met iets creatiefs thuis. Ook is hij altijd erg vrolijk als wij hem weer ophalen. Georgina neemt echt de tijd voor ieder kind. De communicatie met de ouders is ook goed. Wij vinden haar een top gastouder!


Shardé

Mijn dochter ging met plezier 2 dagen in de week naar Georgina. Het is een fijne kleinschalige kinderopvang. De dagprogramma is structureel, en de kinderen leren discipline. De kinderen spelen regelmatig buiten in de tuin en ze organiseert diverse activiteiten voor de kinderen. Echt een aanrader!


Justyna

Georgina is zeer verantwoordelijk. het biedt mijn zoon veel attracties thuis en op reis. mijn zoon komt altijd blij terug, krijgt groenten en heerlijke broodjes. mijn zoon gaat al 3 jaar naar Georgina en het was een geweldige tijd. Kinderverjaardagsfeestjes zijn ook geweldig.


Christina Pieter

Heel lieve gastouder met heel veel geduld. Heeft vakker op me kleintje van 7 opgepast. Zij vond het gewildig en heel leuk! Zeker een aanrader!


Ivory Barendse

Georgina is een hele fijne gastouder, knustel graag met de kindjes en maakt ook mooie kunstwerken samen met de kindjes, de kinderen mogen ook hun zelf zijn en niks is te gek bij georgina alles kan en alles mag op zeker hoogte!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 5 jaar ervaring als gastouder