Janneke

tilburg | 39 jr

Creatief Sportief Buitenmens Rustig maar ook ondernemend

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Janneke


  • tilburg, wijk reeshof
  • 39 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Janneke:

Een lieve, rustige en creatieve gastouder!

Het fijne van gastouder zijn is dat ik mij meer kan concentreren op de persoonlijke aandacht, rust en bovenal veel plezier maken. Samen knutselen en mooie bouwwerken maken. Onze fantasie de loop laten gaan met het poppenhuis of keukentje. Met de allerkleinste samen spelen op het kleed, de wereld ontdekkend. Plezier, maar ook rust staan voorop. Samen een boekje lezen zie ik dan ook als een fijn moment van de dag. Iedere dag probeer ik naar buiten te gaan. Wandelen met de vierlingwagen of gewoon gezellig in de tuin spelen!

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Ivana

Going to Janneke means different activities everyday: outdoor, playground, making artworks, singing, dancing, etc. The children also get regular meals and healthy snacks in between. She cares a lot about the children, handles them calmly, and very knowledgable. We’d really recommmend Janneke!


Soumaya

Janneke is energiek en positief ingesteld. Ze kijkt naar wat een kind nodig heeft en sluit daarbij aan. Ze gaan vaak naar buiten, lekker op pad. Ook het contact met ouders is prettig. Het is een fijne gastouder.


Marieke

Janneke is bijna 4 jaar met veel plezier gastouder voor onze beide kindjes geweest. Altijd vrolijk, vol energie, veel leuke dingen doen en vaak de bossen in! Janneke heeft veel ervaring en handelt in iedere situatie vol vertrouwen. Al met al hebben zowel wij als de kindjes een fijne tijd gehad!


Jacquelien

Wij hebben de opvang bij Gastouder Janneke als super ervaren. We hielden een boekje bij waar Janneke opschreef hoe onze zoon de dag beleefd had. Zo leuk! En toen hij zijn eerste stapjes deed belde ze mij op én stuurde een filmpje. Ze heeft echt alle aandacht voor de kids. 😀

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 9 jaar ervaring als gastouder