Marcia

tilburg | 41 jr

Creatief Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marcia


  • tilburg
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marcia:

Zorgzaam, sociaal, ondernemend, flexibel.

Ik bied kleinschalige huiselijke opvang. Er is tijd en ruimte om naar de behoefte van uw kind te kijken, luisteren en er naar te handelen. Ouders moeten met een gerust gevoel gaan werken en weten dat je je kindje in goede handen is. Ik vind goede communicatie belangrijk. Ik ben creatief en vind het leuk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te spelen, boekje te lezen. Ook op zijn tijd even de rust te nemen en vrijspelen hoort hier ook bij. Dit allemaal wat in het dagritme past van uw kind. Maak vrijblijvend een afspraak.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,95 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Kevin

Een fijne plek voor ons kind om naar toe te gaan. Marcia is erg actief met de kinderen en maakt er altijd een leuke en leerzame dag van. Daarnaast worden wij als ouders goed op hoogte gehouden hoe de dag verloopt. Communicatie is duidelijk. We zijn erg blij met haar goede zorgen.


Sarah

Wij zijn zo ontzettend blij met de goede zorgen van Marcia voor onze baby en dreumes. Onze kindjes voelen zich helemaal vertrouwd bij haar. Er is voldoende tijd om te overleggen en ze denkt altijd mee vanuit haar eigen expertise. Ze zorgt voor een hele fijne, kleinschalige en huiselijke sfeer.


Debbie

Bij Marcia terecht gekomen na een aantal gastouders te hebben gehad waar we niet tevredene over waren. Marcia is de 1e waar we heel erg tevreden over zijn. Ze is super lief voor onze kindjes, goed in communicatie, flexibel en denkt graag met je mee. Wij hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen


Marjola

Super lieve Gastouder. Mijn kinderen gaan graag naar haar toe en voelen zich veilig. Oefent met de kindjes hun fijne en grove motoriek op verschillende leuke manieren. Daarnaast is ze ook flexibel.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 3 jaar ervaring als gastouder