Minoo

tilburg | 50 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Minoo


  • tilburg
  • 50 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding
  • Icoon Educatief programma

Minoo:

Naast betrouwbaar en zorgzaam ben ik creatief.

Als er ouders nodig zijn op de school van mijn kinderen ben ik altijd bereid om te helpen. Ook voor de kinderen van mijn buren en vrienden sta ik altijd klaar. Als gastouder speel ik graag samen met de kinderen. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om hun creativiteit te stimuleren door bijvoorbeeld te knutselen of te schilderen. Als het weer ook maar even goed is ga ik lekker met de kinderen naar buiten om te gaan wandelen en ravotten in het park vlakbij waar ik woon.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Filica

Minoo is een geweldige gastouder, mijn kind is bij Minoo al 7 jaaren nu. Hij houd van haar en zij van hem. Ik had nooit ontmoet zo lief en zorgzaam gastouder.


Wendy

Minoo is een lieve, warme vrouw met het hart op de juiste plek. Ze is ontzettend lief en begaan met de kinderen. Thuis heeft zij een eigen ruimte leuk ingericht voor de kinderen en buiten is er voldoende plek om te spelen. Bedankt voor alle goede zorgen Minoo! Liefs


Patricia

Altijd geïnteresseerd, nooit een dag niet buiten geweest, rachtige eigen mini verblijf voor de kinderen. In één woord, een aanrader!


Wendy

Minoo is een lieverd en zoveel meer dan dat. Ze is betrokken, hartelijk, professioneel, actief, ruimdenkend, ondernemend en zij denkt met je mee. Als ouder die onregelmatig werkt verbaas ik me over haar flexibiliteit en weet ik dat we het met haar getroffen hebben.


Jeannie

Minoo is een hele leuke, lieve, sociale, betrokken gastouder, mijn dochtertje van 1 jaar komt er heel graag, ze stuurt regelmatig foto's en filmpjes. Ik ga met een gerust hart werken, omdat ik weet dat ze het bij minoo net zo fijn en goed heeft als thuis


Samantha

Super lieve gastouder! Heel meewerkend, flexibel, duidelijk in de omgang en ook goed met baby’s. Echt een topper.


Roos

Bij Minoo is je kindje op een fijne, gezellige, liefdevolle en veilige plek. Ze zorgt voor de gastkindjes alsof het haar eigen kinderen zijn. Dat geeft een rustig en vertrouwd gevoel als je als ouder op je werk bent. Onze dochter is stapelgek op haar en wij stiekem ook!


Veronique

Minoo zorgt goed voor mijn kleine jongen en is erg flexibel. Ik ben zeer tevreden!


Rutger

Onze dochter was bij Minoo alleen maar 4 dagen want ons vast gastouder was ziek. Zij vondt Minoo heel lief, zij heeft niet gehuild en goed geslapen en gegeten. We hebben heel veel foto's en video's gekregen tijdens de dag en ze heeft heel lief in het dagboekje geschreven. Ik zou haar aanbevelen.


Sara

Wij zijn super blij met Minoo als gastouder voor ons zoontje! Hij was 4 maanden toen hij voor het eerst naar haar opvang ging en nu, twee maanden later, hij komt nog steeds altijd vrolijk terug van haar. Ze stuurt ook altijd leuke foto's en filmpjes van hem gedurende de dag, superlief!


Margery

Ivm vakantie huidige gastouder bij Minoo terecht gekomen. Mijn zoontje voelde zich tijdens de kennismaking meteen op zijn gemak, ik besloot al snel hier te willen blijven. Minoo is meedenkend, creatief, flexibel, zorgzaam, lief, en zorgt voor leuke activiteiten. En houd mij van alles op de hoogte!


Damir

Onze dochter voelt zich bij Mino heel erg thuis. Ze voert haar werk uitermate professioneel uit, dit doet zij door haar volle aandacht te schenken aan haar oppas kinderen. Mino organiseert vaak verschillende activiteiten, verjaardagsfeesten en uitjes. Wij zijn erg tevreden en raden Mino zeker aan.


Filitsa

Minoo is een geweldige gastouder, ze heeft liefde voor alle kinderen die ze verzorgt. De kinderen worden goed opgevangen. Alle kinderen vinden haar leuk en willen niet elke middag haar huis verlaten.


Rashida

Erg fijne/warme opvang in een huiselijke sfeer. Mijn kinderen komen er al bijna 4 jaar. Ze gaan met veel plezier en zijn er graag! Ze kunnen volledig zichzelf zijn. Regelmatig worden er leuke activiteiten binnen/buiten georganiseerd. Wij als ouders zijn zeer tevreden.


Sylvana

Minoo Is echt een top gastouder. Ze is heel zorgzaam en flexibel. Ze denkt altijd mee ze staat ook altijd klaar voor jou en de kinderen. Kinderen gaan kei graag naar minoo toe.


Nadia

Wat hebben wij een geluk met Minoo als gastouder. Onze zoontje Thiago gaat naar Minoo vanaf zijn 8ste maand. Het voelt voor hem en voor ons als een heel vertrouwd plekje. Thiago gaat heel graag naar Minoo. Met liefde en geborgenheid zorgt Minoo voor onze zoon. Wij zijn blij om haar te hebben.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 7 jaar ervaring als gastouder