Narlida

tilburg | 60 jr

Buitenmens Spelletjesliefhebber Koken en bakken

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Narlida


  • tilburg, wijk tilburg noord
  • 60 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Narlida:

Ik vind het leuk om met kinderen te om te gaan.

Mijn naam is Narlida. Ik ben getrouwd en zelf heb ik 2 kinderen van 28 en 21 Ik heb zelf als gastouder gewerkt toen mijn kinderen klein waren, daarna ging ik wat anders doen. En nu ben ik weer begonnen met kinderopvang. Graag wil ik jullie verwelkomen bij mij. Het is hier hartstikke gezellig. Dagelijks maken we knutselwerkjes, lezen we verhaaltjes, maken we lekkernijtjes en nog veel meer. Ook leer ik jullie educatieve dingen zoals het alfabet en rekenen. Er is hier veel afwisseling en structuur!

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Feyza

Ik ben heel tevreden, ik merk dat onze zoon het naar zijn zin heeft en op zijn plek voelt. Ik ben blij dat we ons zoontje met een gerust hart kunnen laten bij Narlida en hij leert ook nog dingen bij!


Dyron

Een gastouder met veel geduld en begrip voor het kind. Ik ervaar dat kinderen heel snel gelabeld worden in onze maatschappij omdat heel veel mensen heel zwart/wit denken. Narlida begrijpt dat elk kind anders is en dat ze ontwikkelen op hun eigen manier. Me zoontje is eindelijk op de juiste plek!


Jolanta

Super niania, długo szukałam niani która będzie podawała dzieciom ciepłe posiłki. Moje dziecko nawet w sobotę pyta się czy idziemy do niani. Z wszystkim idzie się dogadać. Niania to ciepła, serdeczna a zarazem z zasadami osoba.


Jundalis

Ben zeer tevreden over narlida (de gastouder) Wanneer ik een probleem heb wordt er altijd een oplossing gezocht.Dankzij de warme maaltijden leert m'n kind toch op een andere manier groentes te eten. En daarbij normen en waarden,respect wordt sterk nagestreeft.Vindt ik persoonlijk heel goed.


Yolanda

Gastouder Narlida vind ik super fijn. Wanneer ik mijn kind afzet weet ik dat er goed voor haar wordt gezorgd. Komt goed afspraken na en respecteert mijn manier van opvoeden.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 11 jaar ervaring als gastouder