Marjolijn

venray | 35 jr

Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marjolijn


  • venray, wijk buitengebied
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marjolijn:

Spontaan, zorgzaam, sensitief en ondernemend

Ik vind kinderen geweldig. Kinderen brengen je in het hier en nu. Ze zijn zo puur, creatief en ondernemend. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig bij me voelt. Dat hij of zij zichzelf bij me durft te zijn. Ik biedt opvang in het buitengebied. Het is huiselijk, landelijk en bosrijk. Ik vind het belangrijk dat jouw kind veel buiten komt. Jouw kind leert automatisch veel over de boerderij, natuur en dieren.

venray

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Loes

Vorig jaar zijn we gestart met onze 2 dochters bij Marjolijn, Lij hier in huis genoemd. Bij Marjolijn bloeide de meiden op. Onze verlegen dochter ontdooide bij Marjolijn. Nog steeds praten we, geeft ze advies als ik zelf vastloop. De dagen zitten vol buiten spelen/boerderij/de wereld ontdekken.


Rachel

Een geweldige opvang. Heerlijk huiselijk en lekker buiten. Lekker naar de koeien, stampen in de waterplassen, kijken naar de tractor, eitjes halen bij de kippen. Onze meid vind het geweldig en voelde zich meteen thuis bij Marjolijn. Individuele aandacht en toch samen. Je bent een topper Marjolijn.


Camiel Smits

Marjolijn is altijd heel zorgzaam en leuk met onze zoon Adrian; ook komt Adrian veel buiten en speelt veel met de kinderen bij Jij&Wei Wij zijn blij met Marjolein als gastouder.


Marjolein en Sebas

Marjolijn is een enorm lieve, warme en eerlijke gastouder, waar de kinderen naartoe kunnen in een huiselijke sfeer. Ze kijkt vooral naar wat goed is voor het kind. Alles gaat in overleg met de ouders. De kinderen kunnen bij haar echt kind zijn. Onze dochter en zoon vinden het er fantastisch!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 10 jaar ervaring als gastouder