Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Sittard

Mogen we ons even voorstellen: wij zijn Marion en Etiënne Devens, contactpersonen van Gastouderbureau ViaViela in de regio Meerssen, Sittard en Echt. Als ouders van drie en ervaringsdeskundigen in de kinderopvang sinds 2007 weten we als geen ander waar goede gastouderopvang aan moet voldoen en waar je als ouder tegenaan loopt.

Iedere situatie is anders
Samen met onze medewerkster Scarlet van Tongeren luisteren we in persoonlijke gesprekken goed naar de wensen van ouders en gastouders. Op die manier en via de website brengen we ouders en gastouders met elkaar in contact. De ‘klik’ tussen ouder en gastouder is daarbij bepalend en geeft dan ook veel voldoening als dat leidt tot een succesvolle match!

Gastouders volgen continue scholing
We begeleiden onze gastouders intensief bij het behalen van de benodigde diploma’s zodat zij als erkend gastouder thuis of bij de ouders in huis aan de slag kunnen. Daarnaast zorgen we dat je als gastouder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen de gastouderopvang en volg je continue scholing middels workshops en online cursussen.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je er graag over!

Groeten,

Marion en Etiënne

Contact

Postadres

Gastouderbureau ViaViela
Nachtegaalstraat 13
6243 AS Geulle