Janny

voorschoten | 58 jr

Creatief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Janny


  • voorschoten, wijk vlietwijk
  • 58 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Janny:

gezellig, vrolijk, liefdevol, ervaring, flexibel,

wat ik belangrijk vind, is normen en waarden bijbrengen, rustpuntjes nemen als dat nodig is, zelfstandigheid bijbrengen, en vooral met veel liefde de verzorging doen, duidelijk zijn in wat veel en niet mag.

voorschoten

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


sylvana

Janny is een hele lieve zorgzame gastouder waar mijn zoontje zich helemaal op zijn gemak voelt. Zodra ik heb wegbreng loopt hij zonder om te kijken naar binnen en gaat direct heerlijk spelen! Wat wil je nog meer!


linda

Janny is een flexibele gastouder. I.v.m. ons werk in horeca en zorg kunnen wij geen vaste dagen afnemen en dat is nooit een probleem geweest. Janny is een rustige, lieve vrouw. De communicatie verloopt goed. Wij laten onze kinderen met een goed gevoel bij haar achter!


Cobie

Janny is een hele lieve, leuke en flexibele gastouder waar je je kindje zonder zorgen heen kan brengen. Mijn zoontje gaat er met plezier naar toe en ik zou anderen haar zeker aanraden!


lisette

Onze dochter komt al vanaf haar 5de maand regelmatig bij Janny. Janny biedt flexibele opvang, is gezellig en erg lief. Onze dochter heeft het geweldig naar haar zin en kijkt er naar uit om bij Janny te zijn. Ik ben vooral blij met de positieve communicatie en de fijne tips.


bianca

Onze allerliefste bonus moeder! Janny is voor onze kindjes als een tweede moeder. Een huiselijke sfeer waar de regels gelijk zijn aan thuis, wat voor ons heel belangrijk is. En waardoor onze meiden haar huis als een tweede thuis zien. Wij vertrouwen niemand anders onze kindjes toe!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 34 jaar ervaring als gastouder