Miriam

vroomshoop | 61 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Miriam


  • vroomshoop
  • 61 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Miriam:

lief,spontaan,creatief,zorgzaam

Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan ,ik mag graag met ze wandelen, knutselen, lezen en zingen.Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gewaardeerd en veilig voelen bij ons thuis. Ik kan genoeg ruimte bieden om te spelen en,of te slapen, We wonen naast een grote speeltuin,waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.We hebben 2 katten !

vroomshoop

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Anita

Mirjam is een hele lieve en fijne gastouder. Ze weet overal raad mee en haar ervaring geeft ons enorm veel rust en vertrouwen vanaf het begin! We zouden ons geen betere gastouder kunnen wensen.


Ellen

Onze zoon gaat al vanaf dat hij 3 maand oud is naar Miriam toe. Miriam is een ondernemende, creatieve en bovenal lieve gastouder. Onze zoon gaat altijd met heel veel plezier naar Miriam toe en voelt zich er enorm thuis! Wij brengen hem dan ook met alle vertrouwen naar Miriam toe.


Dorine

Mimi is een erg lieve gastouder waar wij onze kids graag en met alle vertrouwen naartoe brengen. Ze is erg flexibel en houdt rekening met onze wensen/structuur. Ook doet ze veel leuke dingen met de kindjes. Onze kids hebben het er reuze naar hun zin. Een gastouder die ik iedereen zou aanbevelen!


Yvonne

Wij zijn vol lof over Miriam! Het is ontzettend fijn om je kinderen met volste vertrouwen te kunnen over geven aan een kundige gastouder die er elke keer weer voor zorgt dat je kind een fijne dag heeft. Miriam is flexibel, creatief, zingt veel met de kindjes ! Kortom een top gastouder!


Germa

Wij ervaren Miriam als een erg leuke gastouder. Ondernemend, creatief en vooral erg lief voor de kids. Ook het contact met de ouders is goed en als er iets is wordt het gewoon onderling overlegt. Bevalt ons prima!


Annemarie

Onze oudste gaat al vanaf haar geboorte naar Mimi. Soms hoor ik haar iets zeggen of zingen dat ik niet herken: van Mimi geleerd :) Zorgzaam, netjes en de kinderen komen niks tekort!


lisette

Miriam is een erg lieve en flexibele gastouder waar ik met alle vertrouwen mijn dochtertje naar toe breng. Ze doet erg veel leuke dingen met de kinderen en yfke heeft het er reuze naar haat zin! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!


melanie

We zijn super blij met miriam! ze is vrolijk, lief, sociaal,flexibel en consequent! Ze houd leuke dagboekjes bij,zodat je leuke herinneringen hebt! Haar huis is helemaal top ingericht voor kinderen en baby's. mijn jongens gaan er graag naar toe!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 21 jaar ervaring als gastouder