Tip van ViaViela

Ilona

vught | 42 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ilona


  • vught
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Ilona:

Ik ben een zorgzame, geduldige moeder.

Ik ben Ilona, ik woon samen met Niels en ik ben moeder van twee jongens en stiefmoeder van nog 2 jongens. Mijn oudste zoon heeft autisme. Mijn jongste dyslexie. Hierdoor kijk ik vooral naar wat de kinderen wel kunnen. Elk kind is een individu en mag zich ontwikkelen op zijn eigen niveau en tempo. Laat kinderen kind zijn. Ik ben graag buiten met de kinderen. Ik ben een ouder die de kinderen graag warmte geeft en individuele aandacht. Ik geniet van de aanwezigheid van de kinderen en vind het bijzonder om een band met ze op te bouwen.

vught

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Sophie

Ilona is een energieke en initiatiefrijke gastouder, Ze doet veel met de kindjes, zowel in huis als buiten of in de buurt. Iedere opvangdag is anders. De kinderen voelen zich enorm thuis bij haar. Het is makkelijk communiceren met haar en ze deelt regelmatig foto's. (Onze gastouder sinds 2020)


Yvonne

De opvang bij Ilona is heel warm en liefdevol. De kinderen voelen zich thuis bij Ilona, maar ook bij de rest van het gezin. Samen knutselen, spelletjes spelen, stampen in de plassen, picknicken, feestdagen vieren. Er is geen dag dat ze niet met plezier naar haar toe gaan.


Hanneke de Haas

Onze dochter Olivia is met 9 maanden oud gestart bij onze gastouder Ilona en wat heeft ze het daar ontzettend naar haar zin! Ilona is echt een hele fijne gastouder, een betere kan ik me niet bedenken (en we hebben ervaring met gastouders). Olivia gaat er met plezier naartoe.


Adrien

Our daughter really enjoyed staying at Ilona. She was happy to go and did a lot of interesting activities such as visiting the park with animals, drawing or making clay statues and playing with water. It is with regret when we had to move out.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder