Alie

wolvega | 65 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Alie


  • wolvega
  • 65 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Alie:

lief / betrouwbaar / conseqent en oprecht

ik vind het geweldig om met kinderen om te gaan en daarnaast hun te leren zelfstandig te worden èèn van de onderdelen die wij graag doen is knutselen naar de speeltuin / eendjes voeren / lekker buiten spelen enz enz gewoon in een huiselijke kring en gewoon mee draaien met het dagelijkse ritme

wolvega

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 4,90 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jacqueline Dekker-Eilers

Wij hebben voor gastouder gekozen omdat ik onregelmatig werk en bij Alie is in overleg veel mogelijk. Alie onderneemt veel met de kinderen zoals bezoekje aan de markt, veel buiten spelen zodra het mooi weer is, knutselen e.d. Catelynn gaat er elke keer met veel plezier naar toe en dat is belangrijk!


sonja diever

Mijn zoontje gaat 4 middagen per week naar Alie. Ik heb gekozen voor Alie omdat ze flexibel is en altijd leuke dingen doet met de kinderen. Hij heeft het zo naar zijn zin bij deze gastouder dat hij vaak niet meer mee wil naar huis. Vindt dit heel belangrijk omdat wij er een goed gevoel bij hebben.


natascha siegersma

Alie is een top gastouder! Ze is flexibel en dat heb ik wel nodig ivm met mijn werk in de wijkvepleging vaak wisselende tijden dat ik mijn dochtertje op haal of als ik extra werk kan ik op Alie rekenen! Ze gaat er wel eens op uit met de kinderen en knutselt ook vaak met de kinderen.


willemien meyer

Onze 2 kinderen gaan 2/3 dagen per week naar Alie. Wanneer je er ook komt, het is altijd gezellig. Met z'n allen om de tafel voor de koffie, de lunch of om te knutselen/kleuren. Alie is altijd flexibel en er is gelegenheid om 's middags met de warme hap mee te eten.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 24 jaar ervaring als gastouder