Tip van ViaViela

Corina

zaandam | 43 jr

Sportief Muzikaal Buitenmens Zorgzaam

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Corina


  • zaandam, wijk zaandam zuid
  • 43 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Corina:

Gezellig, lief en geduldig

Na eerst 5 jaar als pedagogisch medewerker gewerkt te hebben ben ik in 2013 gestart met mijn gastouderopvang. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in eerste instantie emotioneel veilig voelen. Dat ze getroost worden bij verdriet en dat ze zich vrij en blij voelen.

zaandam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Celina

Corina is lief ,zorgzaam ,betrouwbaar en eerlijk. Ze weet precies wat mijn kind nodig heeft. Ze woont op een mooie plek en heeft ook een mooie tuin waar mijn kind lekker vaak kan spelen. Ook in huis is het altijd netjes en gezellig. Wij zijn heel erg blij met Corina!


Claudia

Ik ben heel blij met Corina als gastouder. Zou echt niet weten wat ik zonder haar moet als ik eerlijk ben. Mijn zoontje van 15 maanden oud gaat al ruim 1 jaar voor zowel dag als de nachtopvang bij Corina. Het is een fijn gezin waar je kind opvang krijgt. Een dikke aanraden als je t mij vraagt👍👶


Esthel

De opvang bij Corina is een feestje. Ze maakt van elke opvangdag iets bijzonders en dat is dan gewoon voor Corina. Samen dansen, spelletjes spelen, knutselen, wandelen, klimmen en klauteren in de tuin of speeltuin in de buurt. Elke dag naar buiten en kletsen over alles wat er onderweg te zien valt.


Wasjma

Corina is een lieve vrouw waarbij ik mijn dochter al 2 jaar lang met een goed gevoel heen breng. Er hangt een goede en gezellige sfeer waardoor mijn dochter er altijd met veel plezier gaat.


Moniek

Corina voelt zich (mede) verantwoordelijk voor de verzorging en het geluk van ons zoontje. Ze stimuleert zowel het spelen met alle kids samen als het ontwikkelen van eigen interesses. Ons zoontje gaat er al 1,5 jaar met veel plezier heen! Wij zijn erg blij met Liam’s lieve gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 9 jaar ervaring als gastouder