Jamina

zaandam | 53 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber zorgzaam

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Jamina


  • zaandam, wijk peldersveld
  • 53 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Jamina:

zorgzaam, betrouwbaar en respectvol

Als ervaren gastouder, weet ik wat kinderen nodig hebben om ze een fijn en warm tweede thuis te bieden Ik bied uw kind veilig-en geborgenheid, rust en regelmaat. maar ook vind ik het belangrijk om fantasie en de creativiteit te prikkelen door b.v. te knutselen en voor te lezen. Ik woon in een eengezinswoning op loopafstand van de kinderboerderij en speeltuinen. veel baby ervaring. Ons huis is rook- en huisdieren vrij. Ik vind communicatie met ouders heel belangrijk.

zaandam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Didi

Het is een cadeau dat onze Reier bij zo een ervaren gastouder heeft kunnen zijn. Met ruimte voor de wensen van het kind en de ouders. Persoonlijk aandacht, prettige omgeving, regelmaat en creatieve knutselwerken! Wat een zegening om zulke goede zorg te ontvangen.


Soraya

Het kennismaking gesprek was zo fijn! Levi heeft het downsyndroom & heeft extra zorg nodig. ik wist zeker dat hij zich prima zou vermaken bij Jamina. Levi is nu bij Jamina kind aan huis, en zij behandeld hem net als haar eiegen kinderen. zij is oprecht en zorgt goed voor een ieder met veel liefde


Sadaf

Het is best moeilijk om je kind bij iemand achter te laten, maar Jamina gaf mij vanaf het begin een vertrouwd gevoel. En het werd steeds beter, mijn dochtertje gaat graag naar haar toe en wij zijn ook heel erg blij met haar! Jamina komt haar afspraken na en is ook flexibel, wat wij erg fijn vinden!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 8 jaar ervaring als gastouder