Tip van ViaViela

Ilse

zaandijk | 45 jr

Creatief Sportief Buitenmens Enthousiast

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ilse


  • zaandijk, wijk rooswijk
  • 45 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Ilse :

Professionele pedagogisch leidster

mijn motivatie om kinderen op te vangen is dat mijn hart echt bij de kinderen ligt. Het goed verzorgen en kinderen een fijne en veilige basis geven neem ik serieus! Dat elk kind uniek is staat voorop en zie het als een uitdaging om elk kind op zijn eigen niveau te begeleiden maar ook zeker te stimuleren. Ook kinderen met een beperking zijn welkom. Verschillende activiteiten komen aan bod zoals zingen, muziek, knutselen, puzzelen, boekjes lezen, kring gesprekjes en verschillende thema's, buiten spelen en eropuit met de geweldige kinderbus.

zaandijk

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Annemiek

Ilse is een super lieve, betrouwbare, professionele gastouder met veel ervaring. Zij is creatief, persoonlijk en houdt ons goed op de hoogte en stuurt altijd foto’s. Zo leuk! Ilse en haar gezin zijn ons 2e gezin geworden. Heel bijzonder en fijn! Dit wens je alle kids en ouders toe.


Carla

Ilse is echt een schat, lief en professioneel. Door haar ervaring weet ze zich overal raad mee. Ook haar man en kinderen zijn super lief voor de oppaskindjes. Ze is heel flexibel en creatief. Gewoon een topper:-)


Karlijn

Ilse is nu al bijna 1,5 jaar onze lieve Gastouder voor onze 2 zoons. Wij kunnen ons absoluut geen betere Gastouder wensen en zijn echt super blij met haar! Ilse is zorgzaam, geduldig, pedagogisch, lief, creatief en nog veel meer waar je op hoopt als je je kindje overdraagt aan een ander.


Simone Wijkamp

Ik ben erg tevreden over Ilse als gastouder. Ze heeft haar huis omgebouwd tot een veilige en uitdagende plek voor alle leeftijden. Het is kleinschalig dus er is veel individuele aandacht voor ieder kind en ze past zich aan naar de behoefte van het kind.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 29 jaar ervaring als gastouder