Trees

zevenbergen | 62 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber samen gezellig kokkerellen

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Trees


  • zevenbergen
  • 62 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: ouder

Trees:

rustig, zorgzaam, behulpzaam, belangstelling tonen

Ik ben gastouder geworden omdat ik het leuk vind om met kinderen gezellige dingen te ondernemen om zodoende een leuke, vertrouwelijke band op te bouwen. Ik bied opvang na schooltijd bij de ouder thuis. We drinken samen wat en ik vraag hoe de schooldag is geweest. Hierna gaan we even brainstormen over de invulling van de uurtjes. Ik vind het ook belangrijk om tijdens de opvang naar buiten te gaan voor de vitamientjes en beweging. Voordat ik naar huis ga bespreek ik altijd hoe de opvang is gegaan en meld ik eventuele bijzonderheden.

zevenbergen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Audrey

Trees is een aantal jaren gastouder geweest van onze twee dochters, die het geweldig bij haar vonden. Ze verzon altijd wel iets leuks om met hun te doen en ze voelden zich vertrouwd bij Trees. Naast alle dingen die ze met hen deed, had ze ook echt aandacht voor hen. Echt een topper is ze!


Daniëlle

Trees is al 6 jaar bij ons als gastouder aan huis. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen. Ze is een zorgzame, lieve en creatieve gastouder die altijd het kind voorop stelt, maar ook de oudste (18) niet vergeet. Bij Trees wordt de iPad vervangen door creativiteit en spelletjes. Heerlijk!


Natasja

Trees is een lieve en ondernemende oppas die met eindeloos geduld met onze zoon heeft gespeeld. Voetballen, spelletjes, knutselen, bakken, koken, niets was te dol en altijd met volle aandacht voor onze zoon. Ze is oprecht, eerlijk en betrouwbaar en we waren dan ook heel erg blij met haar hulp.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 8 jaar ervaring als gastouder